Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Jesus Christ Super Killer...

Εν ξέρω αν είναι επειδή κοντεύκει το Πάσχα.. Πάντως άρχισα να παίρνω κάτι email του στυλ "Jesus Christ loves you" που έγραψε ο τάδε Πάστορας κάστορας στο Ιλινόις τζαι στείλτο σε δέκα φίλους τζαι εν να εσιεις την ευλογία του Θεού...

Σήμερα δε έλαβα το εξής chain letter. Δεν άντεξα και απάντησα στον αποστολέα του: Μα τι μαμακίες μου στέλνεις ρε;

Ακολουθεί μέρος του μηνύματος. Τα δικά μου σχόλια σε πλάγια γραφή...


ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; (με caps για να αντελοσιαστώ)
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ (ε αφού είσαι σίγουρος ήντα ρωτάς;)

Ο Θάνατος είναι ένα βέβαιο γεγονός στη ζωή μας, αλλά η Αγία Γραφή μιλάει για αιώνιο θάνατο. (Ακόμη ένας λόγος να μεν ανοίγω το inbox πρωί πρωί.. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ)

Αυτά που θα διαβάσεις ίσως να έχουν αντίκτυπο σε σένα..... (όντως εγέλασα λίον)

Πολύ ενδιαφέρον, διάβασε το μέχρι το τέλος..... (μόνο που την πρώτη γραμμή εκατάλαβα ότι θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.. είσαι πελλός να μεν το διαβάσω ως το τέλος;)

Γράφει στην Αγία Γραφή (Γαλάτας 6:7): 'Μὴ πλανᾶσθε θεὸς οὐ μυκτηρίζεται, ὃ γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος, τοῦτο καὶ θερίσει·' (Σώπααα...)

Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που κορόϊδεψαν (μυκτήρισαν) τον Κύριο. (Τα παιδιά και οι γέροι σε πηγάδι κατούρησαν; Το μυκτήρισαν κάμνει ομοιοκαταληξία με κάτι άλλο btw.)

John Lennon (Τραγουδιστής):
Λίγα χρόνια πριν, στη συνέντευξη που έδωσε σε ένα Αμερικανικό Περιοδικό, είπε:
Ο Χριστιανισμός θα τελειώσει, θα εξαφανιστεί. Είναι πέραν αμφισβήτησης και γιαυτό είμαι βέβαιος. Ο Ιησούς ήταν εντάξει, αλλά τα θέματα του ήταν τόσο απλά, σήμερα εμείς είμαστε διασημότεροι απ' Αυτόν.' (1966).
Ο Lennon, αφότου είπε ότι οι Beatles ήταν διασημότεροι από τον Ιησού Χριστό, πυροβολήθηκε 6 φορές. (που μαζί με το 1966, ακόμη δύο εξάρες είναι το 666... ξου ξου ξου σατανάαα...ναι είμαι σίουρη ότι ο Χριστός αρπάκτηκε τζαι εκτίτζιασε... μεν σου πω ότι ακόμα κρατά του το μεταθάνατον.. βεντέτα ένα πράμα)

Tancredo Neves (Πρόεδρος της Βραζιλίας ):
Στην προεκλογική του εκστρατεία, είπε ότι εάν μάζευε 500.000 ψήφους από το κόμμα του, ούτε ο Θεός ο ίδιος δε θα τον καθαιρούσε από την προεδρία του. Σίγουρα πήρε τους ψήφους του, αλλά αρρώστησε μια μέρα πριν γίνει Πρόεδρος και πέθανε. (Καλά ο Θεός μιλούμε εξεπέρασε τους mobsters και τους νονούς της Μαφίας... Μιαν μέρα πριν γίνει Πρόεδρος ο άτιμος έφαν τον!)

Cazuza (Ετεροφυλόφιλος Βραζιλιάνος συνθέτης, τραγουδιστής και ποιητής):
Σε ένα σόου στο Canecio ( Rio de Janeiro), όταν κάπνιζε το τσιγάρο του, φύσηξε τον καπνό ψηλά στον αέρα και είπε: 'Θεέ, αυτό είναι για σένα.'Πέθανε σε ηλικία 32 ετών από ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ με φρικιαστικό τρόπο. (καλά το ετεροφυλόφιλος εν το σχολιάζω περαιτέρω... Πάλι η μακαβριότητα στο ζενίθ της.. Έπρεπε να πεθάνει στα 33 να λαλεί ότι εν στην ηλικία του Χριστού ρε... Άμπα τζαι εν το τραγούδι που εννόαν ο άθρωπος τζαι επαρεξηγήθηκε ο Θεός.)

Ο άνδρας που έφτιαξε τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ (ποιος ήταν εν μας λαλείς όμως. Είμαι σίγουρη ότι δεν το ήξερες μέχρι τώρα...)
Έπειτα από την κατασκευή του Τιτανικού, ένας δημοσιογράφος ρώτησε πόσο ασφαλής θα μπορούσε να είναι ο Τιτανικός.
Με ένα ειρωνικό τρόπο είπε:
'Ούτε ο Θεός ο ίδιος δε μπορεί να τον βουλιάξει'
Το αποτέλεσμα: Πιστεύω πως ξέρετε όλοι τι απέγινε ο Τιτανικός. (Ναι.. επήεν ο Ιησούς μαζί με τον Πέτρο και τον Σαμψών που την Παλαιά Διαθήκη και εταράξαν το παγόβουνο 3 μοίρες αριστερά.)

Marilyn Monroe (Ηθοποιός)
Ο Billy Graham την επισκέφτηκε σε μια παρουσίαση ενός σόου.
Της είπε ότι το Πνεύμα του Θεού τον έστειλε να της κηρύξει.
Αφού άκουσε λοιπόν αυτά που ο Πάστορας είχε να της πει, του απάντησε:
'Δε χρειάζομαι το δικό σου Ιησού.'
Μια βδομάδα αργότερα, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της. (Στα πρωτοσέλιδα:Ο Χριστός ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ. Θύμα στάρλετ του Χόλιγουντ με πλατινέ μαλλί και χαδιάρικη διάθεση).

Bon Scott (Τραγουδιστής)
Ο πρώην τραγουδιστής των AC/DC. Σε ένα από τα τραγούδια του το 1979 τραγούδησε:
Μη με σταματάς, θα πάρω την κατηφόρα, τη λεωφόρο της κόλασης.' (Το γνωστό Highway to Hell)
Στις 19 Φεβρουαρίου του1980, Ο Bon Scott βρέθηκε νεκρός, πνίγηκε με τον ίδιο του τον εμετό. (Ναι, εν ετράβαν κόκες που τη μούτη και χημικά κοκτέιλ ούλλη μέρα. Σίγουρα ήταν τιμωρία που το Θεό ρε παιδί μου)

ANYWAY .. ο κατάλογος των τραγικών θανάτων λόγω βλασφημίας συνεχίζεται. Δηλαδή με το ρυθμό που έπιασε ο Θεός υπολογίζω σε 15 μέρες να αφανιστεί ο μισός πληθυσμός του πλανήτη.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΟΟΟΣ:

Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει ότι δεν υπάρχει άλλο όνομα στο οποίο να έχει δοθεί τέτοια εξουσία παρά μόνο το όνομα ΙΗΣΟΥΣ. (Εγώ ξέρω ακόμα ένα. Μπους. Έχεις δίκιο. Και τα δύο έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα).
Πολλοί πέθαναν, αλλά μόνο ο Ιησούς πέθανε και αναστήθηκε και είναι ακόμη ζωντανός. (Αν είναι ζωντανός πέρκει έρτει τζαι δώκει σου κανένα πάτσο μες τα ριζόφκια)

"ΙΗΣΟΥΣ" (Ασυγχώρητη.. Χαίρω πολύ. Έσιει έναν που σε ρουφκιανέφκει τζαι λαλεί ότι σκοτώνεις κόσμο. Κανόνισε α..Έχω μια λίστα που περιμένει..)

ΥΓ: Αν ήταν αστείο, θα έπρεπε να το στείλεις σε όλους. Επομένως έχεις το θάρρος να το στείλεις; (φκάλει κανένας νόημα;)
Έκανα το μέρος μου, λέει ο Ιησούς
'Αν ντραπείτε για τα λόγια αυτά,
Θα ντραπώ κι εγώ για σας ενώπιον του Πατέρα μου.' (Πότε το είπε τούτο..μετά ή πριν την ανάσταση;)
Είστε οι 8 μου σε 8 δεπτερόλεπτα. Δε θα το σπάσω αυτό. Με τίποτα! (Σε 8 δευτερόλεπτα εξεπέταξες και τους 8;;;;; Μπράβοοο..Όντως θαύμα)
ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΕΥΕΙ!!!!! (Είσαι σίουρος; Σε 8 δευτερόλεπτα;;;;)

Επίσκοπος T.D. Jakes '8 δεπτερόλεπτα προσευχής' Απλά επανέλαβε αυτή την προσευχή και θα δεις πως ο Θεός ενεργεί!! ( Α ε τζαι τον μα****. Τωρά το ενεργεί να το εκλάβω με την άλλη έννοια;)

' Κύριε, σ' αγαπώ και σε χρειάζομαι, έλα μες την καρδιά μου κι ευλόγησε με, ευλόγησε την οικογένεια μου, το σπίτι μου και τους φίλους μου, στο όνομα του Ιησού Χριστού'. Αμήν.'
Στείλε το μήνυμα αυτό σε 8 άτομα {ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ}.και θα λάβεις ένα θαύμα αύριο. Ελπίζω πως δε θα το αγνοήσεις και άσε το Θεό να σε ευλογήσει. (Αν δεν σας έρτει το θαύμα σας να κάμετε αγωγή στην Microsoft για το shitty hotmail).

Θεέ αν όντως υπάρχεις κάπου εκεί έξω.. ΕΛΕΟΣ!










4 σχόλια:

Sotirios είπε...

Πολύ ωραία τα σχόλεια σας για τα μηνύματα που σας έστειλαν για τον Ιησού Χριστό αγαπητή Ασυγχώρητη, εγώ πιστεύω ότι άνδρες έγραψαν την Αγία Γραφή που χρησιμοποιούν οι διάφοροι παπάδες. Άν την έγραφαν γυναίκες θα τα έγραφαν εντελώς διαφορετικά. Όταν θα έχετε χρόνο και διάθεση, διαβάστε και της παρατηρήσης μου στη διεύθυνση: http://tzisotirios.blogspot.com

Ασυγχώρητη είπε...

ευχαριστώ sotirios! Και τι άντρες μάλιστα! Πάντως τον σκοπό τους τον εξυπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια. Ας είναι καλά η άγνοια και η ημιμάθεια.. Πίκρααα

astronaftis είπε...

2 χρόνια μετά και πέρνω το ίδιο μήνυμα. έshει πολλά ρίφκια τελικά που το κάνουν προώθηση!

Ασυγχώρητη είπε...

Και εγώ κατά καιρούς το ξαναπαίρνω!