Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Ο Κυπραίος οδηγά με ένα αγγούρι μες τον κώλο του-Summer Update




Τον τελευταίο καιρό, άμα κατεβώ από το αυτοκίνητο, θέλω να φιλήσω το χώμα και να ευχαριστήσω την καλή μου τύχη που ΕΦΤΑΣΑ ΖΩΝΤΑΝΗ στον προορισμό μου.


Ο λόγος; Το ανησυχητικά αυξανόμενο είδος οδηγών Aggourokolous Cyprious Driverious. Χαρακτηριστικό του είδους είναι το αγγούρι με το οποίο φαίνεται να οδηγούν στον anus τους, βάζοντας σε κίνδυνο οτιδήποτε μηχανικό ή έμβιο συναντούν στο δρόμο τους.


Μην είναι η ζέστη, μην είναι ο ήλιος ο καλοκαιρινός.. τα αγγουράκια μεγαλώνουν και μεγαλώνουν στον κώλο των φίλτατων συμπατριωτών - οδηγών-χμ ναι ok- μέρα με τη μέρα, ίντζαν ίντζαν.


Αγγουρόκωλε 1: Η γραμμή του ΣΤΟΠ εν για να σταματάς πίσω της, όι για να βάλεις το μισό jeep cherokee κάρο σου μες τη μέση του δρόμου, και να νευριάζεις άμα σου παίζουν πουρού.


Αγγουρόκωλε 2: Το ότι κρατάς αυτοκίνητο ενός τετάρτου του εκατομμυρίου ευρώ δεν σου διά αυτομάτως το δικαίωμα να περνάς πάνω που τις νησίδες και να προσπερνάς όσους ακολουθούν το νόμο και αλλάζουν λωρίδα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Αγγουρόκωλε 3: Το τραφικέιτορ εν για να το χρησιμοποιείς ΠΡΙΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ και όχι εφόσον τελευταία στιγμή αποφάσισες να πιάεις πάντα και θέλεις να είσαι καλυμμένος μόλις την πιάεις ότι εσκέφτηκες τον πισινό σου.


Αγγουρόκωλε 4: Η διάβαση πεζών ένεν γραμμές για πάρκινγκ.


Αγγουρόκωλε 5: Εάν επέλεξες να τρέχεις με 200 μες τον αυτοκινητόδρομο δεν σημαίνει ότι όσοι προσπερνούν στη δεξιά λωρίδα πρέπει να σε μιμηθούν για να μην σε καθυστερήσουν. Το κόλλημα πας τον κώλο του μπροστινού σου και τα τιπς δεν είναι λύση.


Αγγουρόκωλε 6: Οι κυκλικοί κόμβοι-roundabouts δεν είναι ο τροχός της τύχης. Άμα μπεις πρέπει να φκεις σε κάποια φάση.


Master of Αγγουρόκωλους: Ένεν αστείο να οδηγάς καταπάνω του άλλου, να αλλάζεις κατεύθυνση τελευταία στιγμή και περνώντας δίπλα από τον οδηγό να ανοίγεις το παράθυρο και να λες "χαχαχααα". Είσαι απλά.. ηλίθιος.


Αυτά από τους δρόμους .. If you choose to drive, drive carefully, or keep a shotgun with you in any case. :P


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αμαναμου μανα μου!!! εν εσσει τίποτε σσειρόττερον που τους κυπραίους οδηγούς! Τζαι ειδικά οι γινέτζιες! Είμαι τζαι γω γιενέκα τζαι ξέρω, ότι είμαστεν νερικόπελλες οδηγοί, κατζιασμένες τζαι ανταγωνιστικές! άμπα τζαι αφήσει με ποττέ γιενέκα να περάσω μπροστά της με το αυτοκίνητο, νομίζει ότι εν διαγωνισμός γαμώτο..
ειδικά τζίνες που καπνίζουν αντί ναν συγκεντρωμένες στο δρόμο.. απολογούμαι για το αντιφεμινιστικό μου ξέσπασμα φίλτατες βλογίστριες.

Εμένα η κακή μου οδική συμπεριφορά είναι περισσότερο λεκτική. Δεν αφήνω οδηγό που να μεν τον βρίσω, καυλιάσω, πω για τη μάνα του τζαι την ράτσα του ούλλη, αλλά αφήνω τον κόσμο να περάσει, σταματώ να περάσουν οι πεζοί, τζαι πάντα νέφκω άμαν εννα κλώσω.

Ασυγχώρητη είπε...

Εγώ παρατηρώ τα συγκεκριμένα παραδείγματα συμπεριφοράς σε άντρες οδηγούς.. ιδιαίτερα με μεγάλα ακριβά αυτοκίνητα.. ανεβαίνοντας το ποσό..ανεβαίνει και η αναισθησία.. Δεν διαφωνώ ότι και οι γυναίκες οδηγούν απρόσεκτα και επικίνδυνα..αλλά τούτο το arrogant driving style είναι ως επί το πλείστον κεκτημένο των κυπριακών αρσενικών. No offence guys!

Ανώνυμος είπε...

έσχιης απόλυτο δίκαιο...Έμένα νευράζει με άμα θορούν πως είσαι μαθητευόμενη,τζαι παίζουν σου την πουρού,εν σε αφήνουν να περάσεις τζαι μάχουντε τα σχίερκα τους επειδή πάεις με 50.Που στην ουσία τόσα δικαιούμαστε!

Ελπίζω όμως να μεν γίνω τζαι εγώ μια που τούτους τους αγγουρόκωλους!

Ασυγχώρητη είπε...

damn right! just for the record.. άμα θωρώ μαθητευόμενο/η κάμνω υπομονή! Είμαστεν και εμείς κάποτε στη θέση τους! Εν νομίζω να γίνεις dear.

SKonte είπε...

milontas gia ginaikes odigous, otan aytes vgainoun apo parodo se kirio dromo kai tous kaneis tin paraxorisi na vgoune mprosta sou, poses se xairetoun os endixi eygnomosinis? 1 stis 10. les kai an me xairetisoun tha nomiso oti me theloun kai kai kai,,, i isos epidi en kapoies spoudaies stin koinonia kai en ipoxreosi mas emas ton laikon na tous dosoume proteraiotita. gi ayto den dino pio poli protaireotita se ginaikes, para se kati palio aytokinitakia pou ta lipamai. ginaikes se 18alogon kai pano na perimenoun parakalo

Ασυγχώρητη είπε...

εγώ νομίζω φοούνται να αφήκουν το τιμόνι για να σιερετήσουν οι παραπάνω.. either way το σιερέτημαν εν σιερέτημαν. εγώ σιερετώ τζαι έχω εικοσάρι skonte :P είμαι η μια στις δέκα;;