Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Female bonding



Μετά από την πρώτη κουραστική βδομάδα εργασίας (back to school, back to cool), χθες το απόγευμα εκάμαμεν με την αδερφή μου μια από τις ωραιότερες ιεροτελεστίες που συνηθίζουμε να κάμνουμε μαζί. Όταν ξεκινούν οι δουλειές και χανόμαστε τις πρώτες μέρες, κανονίζουμε μια συνάντηση σε ένα χώρο που θα μπορούμε να μιλήσουμε για όλα τα γενετζίσιμα (ρούχα, παπούτσια, δίαιτες, το νέο βιβλίο της Δημουλίδου κ.α) θα πιούμε 2-3 καφέδες και θα καπνίσουμε μισό πακέτο τσιγάρα, θα αστειέψουμε και θα γελάσουμε με τις άλλες και θα κάμουμε σόκιν αστεία. Κάπου όπου οι άντρες που δουλεύουν μας περιποιούνται και κάνουν κάθε επιθυμία μας διαταγή τους, και έχουν σκοπό τους κατά την παραμονή μας εκεί να είμαστε ευτυχισμένες.


Το κομμωτήριο!


Η ιεροτελεστία ξεκίνησε χθες από το αυτοκίνητο, όπου η αγαπημένη σίστερ έβαλε να ακούσουμεν ττάππον (στη διαπασών) τραγούδια από το dirty dancing, το νέο του Σάκη, των Police, και βέβαια σε ροκιές Nirvana, Oasis, Metallica. Περιττόν να σας πω ότι ετραγουδούσαμε και εσουζούμασταν σαν τις πελλές από την αρχή της διαδρομής μέχρι το πάρκινγκ.


Και εκεί ξεκινά το άλλο μέρος της ιεροτελεστίας, όπου η αδερφή μου οδηγεί με ταχύτητα προς τον γέρο του πάρκινγκ και εκείνος φοβισμένος εν της λαλεί που να το παρκάρει, μόνο κάμνει αρκετά παραπέρα άμπα τζια τσιλήσουμεν τον.. και εμείς πεθανίσκουμεν από τα γέλια και κάμνουμε 5 λεπτά να κατεβούμε από το αυτοκίνητο. Εφόσον κατεβήκαμε και τον πληρώσαμε, κατευθυνθήκαμε προς το κομμωτήριο. Μέσα στο δρόμο ήσιεν έναν άνθρωπο γύρω στα 50 που έμεινε τζαι εθώρεν τα βυζιά μου με ένα πολλά psycho ύφος. Το σπαστικό το γέλιο βέβαια συνέχισε τζαι η αρφή μου επερίπαιζεν με : "Ε ΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ".


Φτάνουμε στο κομμωτήριο όπου ο κομμωτής μας μας υποδέχεται με τα συνηθισμένα αγκαλιές φιλιά και πειράγματα. Χτυπούμεν μόνες μας το φραπέ μας και παίρνουμε τα πρώτα περιοδικά μόδας (δαμέ αθυμήθηκα την cake με τα τελευταία της ποστ) τζαι αρκέφκουμε με την αδερφή μου το θάψιμο των κυριών στις κοσμικές στήλες.


"Κόρη μα τούτη η Στέλλα εγίνηκεν σαν την ακτινογραφία"


"Αν είναι δυνατόν να καρτερούν να φορούμεν τη φούστα ως τα βυζιά μας"


"Ε βέβαια, εν να ήταν η chanel λιότερο που 2000 ευρώ;"


Κάπου ενδιάμεσα περνούν μας τη βαφή και καθόμαστε στο στρογγυλό τραπέζι με τις άλλες κοπέλες. Όλες με τα περιοδικά, τα τσιγάρα και τα κινητά στα χέρια, να κάμνουμε random σχόλια για ότι διαβάζουμε και να φιρνούμαστε, χωρίς να ξέρουμε η μια την άλλη.


"Κοπέλες, πε τε μου για πρώτο ραντεβού πάνω η κάτω τα μαλλιά;"


"Που εν να πάτε;"


"Εν να πάμε για φαί και μετά Zoo"


Ολες σχεδόν ταυτόχρονα: "ΠΑΝΩ"


"Ναι ρε να μεν ιδρώνεις και να κολλούν πάνω σου".



"Ποιες εθκιαβάσετε το Ελένη η Πόρνη;"


"Ρε Ασυγχώρητη γιατι φορείς μαύρα πάλε; Κόρη μου εσείς που είσαστε μιτσιές να φορείτε τα χρώματα τωρά".


"Έχουμε παραπάνω τριήμερα φέτος που τα πέρσι".



Etc etc.


Και μετά από 3 ώρες ψιλοκουβεντούλας, γέλιου και περιποίησης της κόμης, κατευθυνόμαστε με την σίστερ φρεσκοχτενισμένες, φρεσκοβαμμένες (εγώ έκοψα το στάνταρ πεπέ του φθινοπώρου, εφόσον μπορούν να μείνουν ίσια άμα φύει ο σκατοκαιρός του Αυγούστου) προς το αυτοκίνητο. Ττάππον η μουσική, τραγούδι και πίσω στο σπίτιιιι..


Τι ωραία που περάσαμε. Άτε σε κανένα μήνα πάλι που θα θέλει η ρίζα βάψιμο ;)


Yes!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

*aaxx inta wraiaaa..makari na eixa kai gw sister ;-)

*ti kommwtirio pate sounds like fun

*men milas gia pepe kai matwnei i kardoula mou. ta eixa pepe edw kai 5 xronia kai mou pigene polu kai gia tounton ppoustogamo afisa ta na makrinoun gia na men pirwnw imish ston gamo..molis pantreftw ennoeitai ksanakofkw ta!!

kori, next time u go kommwtirio piasme na pamen togetha

p.s:en kalos o kommwtakis? parolo p nomizw ivra kommwtria gia ton gamo, akoma psilogirefkoumai nomizw..

Ασυγχώρητη είπε...

En polla kalos o kommotis! En neos sto epaggelma alla polla mastoras! Ego allaxa tin mexri tote kommotria mou otan epia konta tou. Gia na katalaveis, prin pou touton, ekofka ta pepe mou moni mou giati kanenas en mou ta ekofke san ithela! En na sou steilo email gia leptomereies ;)