Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Έφαγε πόρτα...



Διαβάζω σε εφημερίδα καθώς απολαμβάνω τον πρωινό μου καφέ (και παρολίγο να μου φκει που τη μούττη που το γέλιο): Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Μίρεκ Τοπολάνεκ έφαγε πόρτα σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ.


Αποφάσισε που λέτε ο Μίρεκ, έχοντας στο μυαλό τη γνωστή κυπριακή φιλοξενία (που τις διαφημίσεις του ΚΟΤ που δείχνουν την κοτζιακαρούαν να τραττάρει χαλλούμι τζαι γλυκό βαζανάκι τον ηλιοκαμένο τουρίστα), να πάει ανεπίσημα με τη συνοδεία του στο γνωστό νυχτερινό κλαμπ του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται (ποιο κλαμπ έχει ιδιοκτήτρια γυναίκα και το συστήνουν στη Λευκωσία οι κεφαλαιοκρ.. εε μιζοτραπεζ.. εε τρεντχόλικς φίλτατοι συμπατριώτες, ποιοοον είναι;;;) .. Ρωτά ο Μίρεκ και του λένε ότι ένα καλό κλαμπ είναι το τάδε λοιπόν.


Πάει ο πρωθυπουργούλης να μπει στο κλουμπ και ο μπουνταλάς της πόρτας τον κόβει (φαντάζουμαι τον να λαλεί στα αγγλοκυπριακά "do u have a reservation..there is no room in the club"). Όταν ένας από τους συνοδούς λέει στον μπουνταλά διακριτικά ότι είναι ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, του απαντά ειρωνικά "Σιγά μεν είναι πρωθυπουργός της..." (φυσικά ανεγκέφαλο μου μπουνταλάκι, οι πρωθυπουργοί δεν..μοιάζουν έτσι). Τελικά μετά από συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια (we all know who that is) και ένα τηλεφώνημα στην πρόξενο της Τσεχίας στην Κύπρο (!!! σιγά ρε παιθκιά, σεν επιέννετε στο ξενοδοχείο να πιείτε τις μινιατούρες του μινι μπαρ, εξυπνήσετε την πρόξενο η ώρα 12 και.. για το κολοκλαμπ), και εφόσον επίστεψεν ο μπούνταλος ότι εν ο πρωθυπουργός της Τσεχίας. επετράπηκε η είσοδος στον Μίρεκ.


Και ερωτώ, αγαπητά μου τέκνα, ερωτώ.. (δεν θα σχολιάσω καν την υποκρισία της λογικής"α οκ εν πρωθυπουργός, να περάσει καλό").


Αν ήσουν ο Μίρεκ εξαναπίεννες στο γνωστό λευκωσιάτικο στέκι η οποιοδήποτε παρόμοιο στην Κύπρο;

Γιατί ο Μίρεκ εμπήκεν μέσα μετά που τούτο;

Αν ήσουν οποιοσδήποτε λογικός άθρωπος που ξέρει την κατάσταση με το face control (ο Μίρεκ δεν το ξερε), θα επίεννες γενικά στο γνωστό λευκωσιάτικο στέκι για να πάρεις feedback για τα μουτράκια σου;

Γιατί ο Κυπραίος αρέσκεται να του συμπεριφέρουνται ως μέγκα μαλάκα;


Μίρεκ, αν έρκεσουν ποδά στο φτωχικό μας προάστειο, είχαμεν και χαλλούμιν και ζιβανίαν και τσέστους και ελληνικά χιτς στο ράδιο. Άλλη φορά να προσέχεις!
;)


4 σχόλια:

anipotheti είπε...

ειπα το θα το λεω και θα το ξαναπω

δεν εχουμε υποθεση

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα! Καλάν,είμαστεν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ράτσα. Επιφανειακοί, βλήμματα, αρκοντοχώρκατοι..Πριν μερικά χρόνια εβορούσαμεν να έβρουμεν σπίτιν για να φύουμεν που τα τσιατίρκα τζιαι τωρά είδαμεν την ούλλοι κοπελλούθκια του Τσιτσίνια που υπόκεινται σε facecontrol για να ξεχωρίζουν που τους υπόλοιπους 'κοινούς θνητούς'. Μη χέσω!

Leni είπε...

Ε σιγά.. Ποιος εν ο Μίρεκ τωρά τζαι εννα αλλάξουμε εμείς το DNA μας που θέλει facecontrol τζαι για να πάεις έσσω της κουτσής Μαρίας, για να τον βάλουμε χωρίς ζόρισμα μες στο κλαμπ;

Τζαι ποια εν τούτη η ιδιοκτήτρια που ΕΤΟΛΜΗΣΕ να πει του πρισμένου-μεν-μου-τζίζετε πορτιέρη να βάλει τον Μίρεκ; Κατίshι της..

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλη ασυγχώρητη
Εδώ κολλάει το «αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας»...