Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Γιάγκο, τα χάπια μου!

Μόνο το γέλιο που κάμνεις άμα τον ακούεις εν η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Εχτές που τον εθώρουν να μιλά για τις φοβίες στην Οσία Ελίτα, εγέλουν τόσο δυνατά που επόνησα την τζοιλιά μου και τη σαούνα μου. Ξέθαψα αυτά το βιντεάκια από το σωλήνα (tube) σε "divine" συνομιλίες με την Οσία Ελίτα (η οποία έχω την εντύπωση συγκρατιέται να μην φκάλει τσιρίδα που θα την ακούν νυχτερίδες).

Για τους φίλους εξ Ελλάδος, ο Γιάγκος Μικελλίδης είναι γνωστός "τηλεοπτικός" πλέον ψυχίατρος, ο οποίος εκφράζεται στην κυπριακήν, ενίωτε στην πολύ βαριά διάλεκτο,και τα λέει έξω από τα δόντια (όταν δεν φτύνει, βέγχει, φυσά την μύξα του, ρουφά τον καφέ του Live). Γενικά είναι συμπαθής στον κόσμο, γιατί μιλά σε μια πιο "λαϊκή" γλώσσα, δίνοντας πολλές φορές "ζουμερά" παραδείγματα για διάφορους ψυχιατρικούς ορισμούς. Πολλοί τον κατηγορούν για την τακτική του να παρέχει σχεδόν πάντοτε στους ασθενείς του φαρμακευτική αγωγή, εξού και η φράση που συχνά χρησιμοποιεί "χάπια κυρία μου, χάπια". Χωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς που τον κατηγορούν, χρειάζονται και αυτοί χάπια.

Εμένα γιατρέ αρέσκεις μου, όταν θα χρειαστώ χάπια θα σε προτιμήσω. Όπως λες και εσύ, "όσοι έρκουνται σε μένα για θεραπεία σίουρα εν χάπια που χρειάζουνται" (Προς το παρόν χρησιμοποιώ συμπεριφορικά τρικ ψυχολόγων. )

Ο φόβος του θανάτου



Σχέσεις...



Και ένα αστειάκι...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχαχα έπρεπε να βάλεις το βίντεο που εφκήκε ο ομονοιάτης τζαι επαραπονιέτουν οτι εν του σηκώνεται επειδή η ομάδα του ήταν για τα μπάζα!
Φαντάζομαι φέτος η γυναίκα του θα βάλει ευτζιές του Χριστοόφκια για την αποκατάσταση της σεξουαλικής τους ζωής!!

Ανώνυμος είπε...

εν παίζετε ο άνθρωπος..όποτε είμαι Κύπρο και τύχει να τον δώ φύρνομαι.κάποτε όμως έχει πράματα που δεν κάνει να τα λέει ζωντανά στην τηλεόραση..but that's Mikellidis! :P

Ανορθόδοξος είπε...

Ωραίος ο τύπος! Όχι σαν κάτι «δικούς μας» Ελλαδίτες τηλεμαϊντανούς σαν τον Σούρα και τον Ασκητή...

Unknown είπε...

Εν έσιει λάθος ο άτιμος!

Παρεμπιπτόντως σε ένα αρχιτεκτονικό περιοδικό που έτυχε να δω το σπίτι του είδα ότι στο γραφείο του νομίζω έσιει πάνω στο ταβάνι τον Παντοκράτορα!! Τέλεια πελλός!

Εν άπαιχτο το τελευταίο το βίντεο!!

Ανώνυμος είπε...

Ανεπανάληπτος!

"Υπάρχουν μεταθανάτιες εμπειρίες."
"Πελλαρες!"

Καταπέλτης.
My respects.

Πρασινη νεραιδα είπε...

εγώ και τον παρακολουθώ και τον διαβάζω.
δε συμφωνώ με τα περισσότερα που λέει, αλλά έχει τον τρόπο του ο άτιμος!!
Η χειρότερη σ'αυτά είναι πιστεύω η Τένια Μακρή,δεν αντέχεται!!

Leni είπε...

Ασυγχώρητη, κάμνεις τα κούτζια σου αλλά Ελίτα εν χάνεις θωρώ σε.. χεχεχεχεχεχεχε

Ασυγχώρητη είπε...

Rose18 u can always pay a visit at his office ;)

Ανορθόδοξε τον Ασκητή τον ξέρω, ο Σούρας ποιος είναι;;

Τσαρτελούι άκουσα για το σπίτι του ότι έχει κάτι παράξενα στα ταβάνια. Εμπορούσεν ναν τίποτε άλλο το Μικελλόσπιτο; χεχε..

Psychia, αν σύρνεις έτσι ατάκες έρκουμαι τζαι σε σένα α! ;)

Λένι μου ούλλα τζιούλλα, εν τον Μικελλίδη κάθε Τετάρτη που εν χάνω ;) Btw, πληροφοριακά, είπε μου η γιαγιά μου ότι στην εκκλησία της περιοχής μου, εθκιαβάσαν την περασμένη Κυριακή μια επιστολή ενός μητροπολίτη που σχολιάζει την εκπομπή της,και τους αγύρτες-καλεσμένους που δημιουργούν, όπως λέει εκείνος, παρανοήσεις για τη διδασκαλία του Χριστού (βλέπε κυρία που λέει ότι ο Χριστός την έστεψε απόστολο). Μα δε που εν να τις ρίψει και τα νούμερα ο μητροπολίτης τωρά! Έμεινεν ο Μικελλίδης κατά που μου φαίνεται με τις φοβίες και την κατάθλιψη ως κύρια θέματα της εκπομπής :P.. She messed with the mafia..erhm church, she messed with Jesus..:P