Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη (και όσοι γνωστοί δύνανται να μου κάμουν δώρο όσα ζητώ),

Έχουμε να τα πούμε από τότε που μου έφερες το POP watch της Swatch το φούξια με μπλε.. Ξέρεις, εκείνη την μοιραία χρονιά που οι γονείς μου, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχεις. Ενευρίασα πολλά μαζί σου, που δεν υπάρχεις, και δεν σου ξαναέγραψα από τότε γράμμα.

Παρόλα αυτά, επειδή εν ανθρώπινο μιμητικό συνήθειο να απευθυνόμαστε σε φανταστικά όντα, ειδικά τόσο jolly και συμπαθητικά σαν εσένα, και επειδή η αγαπημένη μου μπλόγκερ Cake έκαμε την παράκληση, θα προσπαθήσω με κάθε σοβαρότητα (ξέρεις εσύ), να σου ζητήσω κάποια πράματα.

1. Αν είναι δυνατόν, να αλλάξεις το πρόσημο του τρεχούμενου μου από - σε +, χωρίς να αλλάξει ο αριθμός του ποσού που χρωστώ. Αν δεν είναι δυνατόν, μπορείς σε παρακαλώ να ρίξεις αστερόσκονη στα μάτια της υπαλλήλου του συνεργατικού και να κάμει κάποιο λάθος στο λογαριασμό και να έχω παραπάνω;

2. Ένα αεροπορικό εισητήριο της British Airways αξίας 9000 ευρώ, στην πρώτη θέση, με 12 προορισμούς της αρεσκείας του πελάτη, που να ισχύει ένα χρόνο (υπάρχει, το έψαξα άγιε μου). Αν δεν μπορείς, μετά την Πρωτοχρονιά, όταν θα τελειώσεις που τις υποχρεώσεις σου, θα ήθελα το έλκηθρο με τους τάρανδους για να πεταχτώ ως το Παρίσι για μια μέρα. Ο Ρούντολφ δικαιούται να μεν έρτει, εν κανεί που τον περιπαίζουν οι άλλοι γάροι..εε.. τάρανδοι.

3. Ένα voucher all-you-can shop-in-an-hour στο Mall of Cyprus (εν τζαι ζητώ τζαι Harrods του Λονδίνου).

4. Πιο γρήγορο ίντερνετ. Ξέρεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γρήγορο, όι σαν τζείνο της Cyta.

5. Μία θερμάστρα μπάνιου. Όταν έρθει ο χειμώνας. Αν μπορείς, φέρτον και εκείνον.

6. Ένα νέο βραστήρα (δεν παίζει ρόλο η τιμή εδώ) γιατί ο παλιός νομίζω έπιασε πουρί και πίνω καφέ με όλα τα γνωστά άλατα της Κύπρου.

7. Το όγδοο βιβλίο του Χάρι Πότερ.

8. Τζείνο το usb της Σβαρόφκσι με τα κρύσταλλα. (Όι το μικρόν)

9. Δύναμη (ξέρεις για ποια πράματα).

10. Αγάπη και ειρήνη στον κόσμο. Ξέρω ότι ζητούν σου το και εσένα και του μάστρου σου εκατομμύρια άνθρωποι κάθε χρονιά. You would think that millions of people praying and asking at the same day for the same thing would make a difference. Ah well, προφανώς ένεν αρκετό το ποσοστό ζήτησης (στην ελεύθερη αγοραπωλησία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας).

Ουπς, I am being political again.

Σίστερ, αν θκιαβάζεις το μπλογκ μου τούτες τις μέρες, σε παρακαλώ για το 6 και το 8 έχει καιρό που σου σύρνω σπόντες! Εν και τα γενέθλιά σου εσένα, κανόνισε! :P

Κατά τα άλλα να ευχηθώ σε όλους σας καλό μήνα, υγεία να έχετε, συνετά ψώνια/δώρα για τα ψώνια σας, και σε σένα Άγιε μου Βασίλη, καλή δουλειά.

Άτε και από του χρόνου... στην Πράγα!

8 σχόλια:

Ανορθόδοξος είπε...

Σε προσκαλώ σε βλογοπαίχνιδο στο http://hellfunpark.blogspot.com
.....

Πρασινη νεραιδα είπε...

ΧΑ ΧΑ!!
'Μία θερμάστρα μπάνιου'
by far το καλύτερο δώρο!!

Diasporos είπε...

Ω ωωωω, μά έφερεν σου swatch τζιαι σέναν? Μα είσαι της εποχής των swatch τζιαι σύ ασυγχώρητη μου? Έφερνεν σου ενα χρώμα κάθε χρόνο, ή ικανοποιησε σσε το φουξια με μπλέ?

Ανώνυμος είπε...

en ekatalava, ego akoma foro swatch :P

heh anywayz :) ego apla thelo na ppesoun oles oi kiverniseis aneksairetos kathos kai to monetary system :P zito polla? :)

firfiris είπε...

6) Ο Πίτσιλλος σας συμβουλεύει.
Γέμος τον βραστήρα σου με ξύδι άσπρο τζιαι άφηστον ούλλη νύχτα. Το επόμενο πρωϊ δκιάκλιστον τζιαι πλύννε τον. Φινίτο λα μούσικα...

Ασυγχώρητη είπε...

Πράσινη νεράιδα σοβαρά εν πολλά χρήσιμο, αν και προς το παρόν αρκούν οι υδρατμοί του μπάνιου :P

Διάσπορε εν τζαι είμαι τωρασινή..χαχαχα.. Εννοείται είχα ένα από εκείνα που έφκαλε η swatch με το βυθό, κάτι με ψαρούθκια, είχα και ένα με ασημένιο κολανάκι λαστέξ, αλλά το POP swatch ήταν η επιτομή του ρολογιού το 89-90. Και ναι, επήα σχεδόν τετάρτη τάξη να μου πουν ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης.. Κλαψ.

Ελενίτσα νομίζω ότι όσο ζω εν θα χαρώ την πτώση του monitary system, αλλά εν πολλά πράματα από εκείνα που θα ήθελα και εγώ που φαίνονται απραγματοποίητα στην εποχή μας. Άμα όμως δεν τα ζητάμε, τότε η πιθανότητα να γίνουν είναι ακόμη μικρότερη. Οπότε δεν ζητάς πολλά! :)

Πίτσιλλε Φιρφιρή ευχαριστώ για τη συμβουλή, επρόλαβε σε η μάδερ μου. Τώρα πρέπει να αγοράσω ξίδι, φαντάζομαι το βαλσάμικο εν κάμνει α; :P Άτε να το θυμούμαι την επόμενη εξόρμηση στο σουπερμάρκετ. (Ούλλο δικαιολογίες βρίσκω, έτω θέλω ένα βραστήρα που μου εγυάλλισε στη Σκάντια που εν μισός γυάλλενος..)

Leni είπε...

Κρατώ τα δάκτυλα μου έξτρα crossed για την 1η σου ευχή.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ...

Ήταν να σου πω κι εγώ για το ξύδι, αλλά επρολάβαν με πολλοί ε; Πάντως έχει και ξε-πουρι-αστικά στην αγορά. Αν θα χρησιμοποιήσεις ξύδι βάλ'το να βράσει κιόλας μια φορά, θα σου τα κάμει σιόνι.
Αλλά μεταξύ μας, πήεννε 'γόρασ'το βραστήρα που σου εγυάλισε.. Να το απολαμβάνεις το βράσιμο ;)

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη..ανακοινώσαν σου οι γονείς σου ότι δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης? Party Poopers!!