Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Εσύ πώς θα πας στο κλαμπ τα καρναβάλια; (the Nicosian version)

Προσοχή, η ακόλουθη ανάρτηση αφορά αυστηρά την πόλη της Λευκωσίας και περιλαμβάνει μόνο συγκεκριμένα στερεότυπα. Για τη Λεμεσό, δεν φέρω καμία ευθύνη. Για τις υπόλοιπες πόλεις, πάνε στη Λεμεσό. Οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλες πόλεις δείχνει ότι η πόλη δεν παίζει ρόλο, φτάνει το γεγονός ότι είμαστεν Κυπραίοι. :P

The Nicosia high class-dont you even dare touch me- outfit:
Γυναίκες:
Μαλλί: ροζ,πλατινέ,μπλε,άσπρες,πορτοκαλιές,μωβ περούκες Α ΠΑ ΡΑΙ ΤΗ ΤΩΣ καρέ με πεπέ.
Ρούχα: εκείνα που θα εφορούσαν κανονικά μες το κλουμπ, κυρίως μαύρου χρώματος για να φαίνεται η περούκα.
Αξεσουάρ: ψεύτικες πέρλες (ή και αληθινές), άτε και καμιά μάσκα αν δεν φορούν περούκα.
Μακιγιάζ: drama eyeliner και για τις τολμηρές, ψεύτικες βλεφαρίδες

Even Ηigher class alert: μόνο μια μάσκα strictly venetian style και ένα μεγάλο faux δαχτυλίδι το πολλύν. Και τα dior gladiator σανδάλια που δεν θα τολμούσαν να φορέσουν εκτός αν ήταν σε εγκαίνια νέου καταστήματος στην Στασικράτους.

Άντρες:
Μαλλί: το φυσικό τους με λίο έξτρα φιξ μόνο με προϊόντα Tigi.
Ρούχα: τα συνηθισμένα
Αξεσουάρ: το ΠΟΛΛΥΝ μια μάσκα στυλ Δον ζουαν ή ένα μεταξωτό μαντήλι burberry
Μακιγιάζ: για τους τολμηρούς μαύρο μολύβι κάτω από τα μάτια και ένα ζωγραφισμένο δάκρυ.


The Nicosia "I have been waiting for this for the last two months" outfit:
Γυναίκες:
Μαλλί: χτενίσματα επαγγελματικά ή περούκες από το φάνι μπίζνες αναλόγως θέματος
Ρούχα: στολές από το φάνι μπίζνες (τσάρλεστον, νεράιδες, πανκ-ροκ μπαντ, άγγελοι, πριγκίπισσες, ινδιάνες, μοναχές, βικτωριανές κ.α)
Αξεσουάρ: ότι θέλεις βάλε, ραβδιά, κορώνες, πιππίλες, φτερά κολιέδες, σκουλαρίκια ,βραχιόλια ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ συνδυασμένα με το υπόλοιπο λουκ.
Μακιγιάζ: προμελετημένο και τουλάχιστον προβαρισμένο 2 φορές σε καρναβαλίστικα πάρτι που έχουν προηγηθεί.

Άντρες: κανένας δεν φαίνεται να ανυπομονεί για το καρναβάλι τόσο πολύ.


The Nicosia "At the last moment but hey lets have fun" outfit
Γυναίκες:
Μαλλί: Ότι βρεθεί μιαν ώρα πριν την έξοδο.
Ρούχα: Anything goes, από παλιά μπλούζα της μάμμας, το πουκάμισο του παπά, μέχρι συνδυασμό προσωπικής γκαρνταρόπας.
Αξεσουάρ: Ότι δεν θα φορέσουν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (κάτι αποτυχημένες αγορές ή δώρα από φίλους που εν ακόμα στο σακουλάκι-κουτάκι)
Μακιγιάζ: "Ευκαιρία να μεν βαφτώ σαν να τζαι εν να πάω στα όσκαρ!" ή "Θα βάλω όσο μέικ-απ δεν έβαλα όλη τη χρονιά".

Άντρες:
Μαλλί: ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΕΡΟΥΚΑ που το περίπτερο δαμέ κοντά, που τον ανιψιό μου που ήσιεν 2 παραπάνω , που τον Κώτσιο που επήε σε άρμα πέρσι τη Λεμεσό κ.α
Ρούχα: η ρόπα η σατέν της φιλενάδας, τα καλτσόν-γκολάν της μάνας, εσώρουχα, φούστες, φουστάνια μιας φίλης-ασυνδύαστα και promiscuously φορεμένα-σεντόνια, μαυροσάκουλα, γάντια καθαρίσματος και οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους (χούβερ χούβερ).
Αξεσουάρ: Σκουλαρίτζια με κλιπ (ακόμα υπάρχουν) τζαι γενικά ότι δεν θα φορέσει σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φιλενάδα/φίλη/μάμμα τους.
Μακιγιάζ:Αν υπάρχει είναι all over the place, παρόλη την προσπάθεια μιας υπομονετικής γυναίκας να τους βάψει κεντραρισμένα. Η κατάληξη: Υπερβολική ΜΠΛΕ σκιά, μαύρο μολύβι και κόκκινο πουτανέ κοκκινάδι έξω από το περίγραμμα των χειλιών. Αν ήταν η Μπάρπι ήταν να χουν τζαι έλεος.


Όπως και να ντυθείτε, όπου και να είσαστε καλά να περνάτε! ;)

9 σχόλια:

Leni είπε...

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ! να παίρνεις τα Tigi στο στόμα σου με τόσο βέβηλο τρόπο;;

(Loving them, φαίνεται;)

:)

Εσύ τι θα ντυθείς, αλήθεια;

Τα διαβολάκια που τα βάλλεις; Που εν η πιο εύκολη λύση για τις κοπέλλες; (έχω κι εγώ τα κερατάκια-κορδέλλα)

ρίτσα είπε...

ούφφου at the last moment but lets have fun kind of gal

ϊνταμπουνα ντυθώ

to tigi τι είναι;

Ασυγχώρητη είπε...

Λένη χρησιμοποιώ τα εδώ και 5 χρόνια ;) χεχεχε..

Εν ξέρω ακόμα τι θα ντυθώ. Πέφτω μες την τελευταία κατηγορία και εγώ.

Xμμμ.. Τα διαβολάκια, τα διαβολάκια.. Last moment i guess αν εν μόνο κερατάκια; ;)

Ρίτσα μην μου αγχώνεσαι! Ένα καπέλο που μπορείς να αγοράσεις την τελευταία στιγμή και ένα αξεσουάρ που να "φωνάζει" λίγο σε βάζει στο πνεύμα. Τα tigi εν προϊόντα μαλλιών που έχουν πρωτότυπες ονομασίες (dumb blonde shampoo, rock curls mask, catwalk shine) και μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ. Πωλούνται στα κομμωτήρια.

Ανώνυμος είπε...

korh mitsia tzai gw eimai sth teleftaia katigoria! oti evrw mprosta mou!! a! twra siniditopoiisa oti tha smiksoume tis aftosxedies dimiourgies mas tin Kiriaki :-)

episis..egw nomizw..triti h tetarti tis allis vdomadas na me kaleseis spiti sou gia tsai, perkimon klepsw allo kanena klwno apo tous geitones sou ;-D

Ασυγχώρητη είπε...

Ρε φιλενάδα καλά που μου το θύμησες, να τσιακκάρω αν εμείναν κλώνοι ;) Την Κυριακή θα γίνει της αμφίεσης! Έχω ακόμα μια μέρα να σκεφτώ τι θα κάμω!

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΚΕΙΜΕΝΟ Δ' ΓΕΝΕΑΣ

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_26.html

Eólica είπε...

Εν έχουν υπόθεση οι μαννολευκωσιάτισσες! Άμπα τζιαι ππέσουν για θκιό λεπτά που το βάθρο τους τζιαι χαλάσει το ίματζ, εννά πάθουν τίποτε! Αλλά δε βαριέσαι, όπως ζεις την υπόλοιπη σου ζωή, έτσι ζεις τζιαι τα καρναβάλια!
Εγώ ανήκω σαφώς στην τρίτη κατηγορία, ένα έχω να πω, εχτές επήα σε ένα πάρτυ τζιαι το theme ήταν 70ς 80ς, χωρίς πολλά πολλά (τζιαι με τα κανονικά μου μαλλιά-τι σου είναι οι αφάνες), τι Samantha Fox τι Eólica ένα και το αυτό!
Και άλλη μία παρατήρηση: οι Λευκωσιάτες χορεύκουυυυυυυυυν μες τα κλαμπ, τι να σου πω!
ΑΝ και Λευκωσιάτισσα θα το πω, δεν αντέχω: Lemesos forevah!

Ασυγχώρητη είπε...

Πάντως πέρσι που επήα Λεμεσό ήταν pretty much the same shit. Αλλά δεν μου επιτρέπεται να γενικεύσω γιατί δεν την έζησα τη Λεμεσό καλά (και γιατί θα πέσουν πάνω μου οι Λεμεσιανοί να με φαν) και δεν θέλω να καταλήξει σε κόντρα Λευκωσίας-Λεμεσού.:P

Τα καλύτερα καρναβαλίστικα πάρτι τα έζησα στην Λευκωσία, ίσως επειδή ήξερα ότι εκεί που θα πάω και με τα άτομα που θα είναι μαζί μου θα περάσω φανταστικά. Τελικά καταλήγουμε πάντα στο ότι αυτό που μετρά είναι το στυλ του χώρου που επιλέγεις (το κλαμπ, το πάρτι) και με ποιους επιλέγεις να διασκεδάσεις. Ή ότι απλά είναι όλα στο νου μας και το μόνο που παίζει ρόλο είναι να αισθανόμαστε εμείς καλά τη δεδομένη στιγμή.

frou-frou είπε...

perki na eimai to mono atoma mesa stin kipro pou den tou aresoun ta karnavalia... isos epeidi ime karnavali pou moni mou tzai varethika ... opos kai na exei areskei mou pou vlepw na ntinete prototipa px elega simera me tis 3aderfes mou na ntithw koupa tzai tzines lemonia :P