Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Προσοχή, η πολλή ευγένια σκοτώνει...

"Χαλαρά ασυγχώρητη, ΧΑΛΑΡΑ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, τζαι τζείνο που σκέφτεσαι να το λαλείς", μου υπενθυμίζει ο νευρολόγος πριν φύω σήμερα από το ιατρείο του.

Από την περασμένη βδομάδα έζησα στιγμές μεγάλης αγωνίας και τρόμου και δεν μιλάω καθόλου υπερβολικά. Πριν λίγα βράδια, κάπου στις 2μιση ώρες που ήμουν μες τον μαγνητικό έκαμα σκέψεις που εν έκαμα ποττέ στη ζωή μου, άσε που πιστεύω ότι έπαθα κλειστοφοβία τζαμέ που εν είχα.

Ούφφου. Τραυματική εμπειρία, ειδικά άμαν νομίζεις ότι έπαθες εγκεφαλικό. Να μες σας τα πολυλογώ, ΕΥΤΥΧΩΣ, δεν έπαθα εγκεφαλικό ούτε έχω τις 25 αρρώστιες για τις οποίες έκαμα αναλύσεις. Ήταν ένα αγγειάκι στο κεφάλι που έκανε ΚΛΑΚ (ετσάκρισα που λαλούμεν), σε συνδυασμό με αυχενική μουμπλεμουμπλεαλγεία που οφείλεται σε ΕΝΤΑΣΗ, ΠΟΛΛΗΝ ΕΝΤΑΣΗ. Δεν συγκρατώ εύκολα ονόματα ανθρώπων ή αρρώστιων.

Συμβουλή: άμαν έσιετε κάτι να πείτε, ΜΗΝ το κρατάτε μέσα σας. Η τυπικότητα και η ευγένια έχει τα όρια της. Και ο καθένας τα προσωπικά του όρια τελικά.

Γι αυτό την επόμενη φορά, έχω την έτοιμη την απάντηση σε όποιο με εκνευρίζει: "ΝΑ ΣΟΥ ΣΙΕΣΩ (χέσω) ". Εεεε εν τζαι εν να πεθάνουμε θέμας!

Κκιάορκας σου, τόσους αναίσθητους έχουμε με την οικογένεια, εν εγίνετουν να πάρω τζαι εγώ ΤΣΑΣ που τη βλάγγαν τους;

14 σχόλια:

xenihtikon είπε...

Περαστικά σου.

Diasporos είπε...

Εγώ έπαθα οισοφαγίτιδαν που το κάγρι. Έτσι έναι. Άμαν έν είσαι αναίσθητος η ζωή ε δύσκολη δυστυχώς.

Ασυγχώρητη είπε...

Φιρφιρή ευχαριστώ μάνα μου.

Διάσπορε οισοφαγίτιδααα;; Αμμάναμου. Είσαι ευαίσθητο μωρό και εσύ :(

Leni είπε...

Κόρη μεν είσαι πελλή! Λάληννε τα τζαι όποιον πάρει ο χάρος! :)
Τζαι περαστικά..!

Αόρατη Μελάνη είπε...

Λάλα, παιδί μου, λάλα - μόνο πρόσεξε να μην "λαλήσεις" τελείως, που λέμε εδώ στην Ελλάδα! :-)

Ανώνυμος είπε...

elaoses me kori!

elpizo nan oulla kala...

perastika sou je pano ap ola i igeia mas aaa ;-)

dokisisofi είπε...

δεν θέλω να σε αναστατώσω αλλά και όταν τα βγάζεις από μέσα σου είσαι χάλια μετά μουμπλεμουμπλεολογικώς

Eólica είπε...

Μισή αντροπή δική σου μισή δική τους! Λαληννέ τους τα τους βλάκες! Ή άρκεψε κανένα kick boxing να τα φκάλλεις πουμέσα σου!

Ασυγχώρητη είπε...

Λένι μου ευχαριστώ. Εν πελλή που είμαι μάλλον τελικά :P

Αόρατη Μελάνη, αυτό φοβάμαι, μην λάλησα κιόλας! Χεεχε..

Ρόαμ μου ευχαριστώ. Έφκαλα τους ούλλους λίγο λάομα αυτές τις μέρες.. Και εσύ λίγο άγχος και καλά διαβάσματα. Είδες τα άγχη και η πίεση!

Δοκισήσοφη φαντάζομαι το κλειδί είναι στον βαθμό αναισθησίας του καθενός και στον τρόπο που θα εκφράσεις κάτι που σου ενοχλεί επανειλημμένα. Τωρά εν ξέρω πόσο μπορώ να πω κόσμια του άλλου να πάει στο θκιάολο χωρίς να το σκέφτουμαι μετά τζαι να νιώθω τύψεις. Εδώ χρειάζεται ειδικός..

Eolica εσκέφτηκα την λύση του βίαιου σπορ, αλλά νομίζω αρκεί ο personal trainer προς το παρόν, ένα καλό πλάσμα να μου σηκώνει το χέρι και το πόδι.. Να μεν σπάσω τζαι τιποτε έτσι άτσαλη που είμαι!

Ε παιθκιά στην τελική τζαι λίον σικκιμετζίες!(αναίσθητοι). Εν να κλείσω με ένα πολλλάααα κλισέ: Η ζωή είναι μικρή. Μην καρτεράτε να φτάσετε στο τέλος για τα καλά πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να μεν κορτατζιάσεις πριν την πέμπτη σε παρακαλώ;; σκοπεύκω να φέρω γιάμμι γλύκισμα τζαι μετά εν θα έχω δικαιολογία να το φάω. Ευχαριστώ.

Ασυγχώρητη είπε...

Κόρη εν θα φάω ΤΙΠΟΤΕ που αύριο αν εν σαν τζείνα τα cupcakes που έφερες την τελευταία φορά. Να μεν νιώθω άσιημα που εν να το σαπατζιάσω like there is no other day! Γιάμμιι..

ColourfulMind είπε...

Περαστικά

Free Ασυγχώρητη από τα δεσμά της ευγένειας! ;-)

Ασυγχώρητη είπε...

:) Ευχαριστώ καλέ μου!

ρίτσα είπε...

ευτυχώς που δεν ήταν τίποτε.η αγωνία είναι άσχημη όμως.

εμμικρή η ζωή μας για να νευριάζουμε τόσο συχνά ένε;