Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Make up Hell



  • Βάφεσαι πολλά πρωίν τζαι η δεύτερη φουρνιά γαρίλες σου, που εν επρολάβαν να φκουν ακόμα που το χάραμα, εν μπεζ που το κονσίλερ τζαι φυσικά στη φούρια σου να φύεις δεν της προσέχεις. Πριν συνειδητοποιήσεις ότι τις έσιεις, είδαν σε τζαι καμιάν 10αρκά άτομα.
  • Ξιβάφεσαι τζαι για τις επόμενες 2 ώρες κάμνεις μαύρες γαρίλλες.
  • Βάλεις μάσκαρα τζαι φακκάς με το βουρτσάκι πουπάνω ή πουκάτω που το βλέφαρο/πας τη μύτη/πας τα φρύδια, τζαι γρίζεσαι. Λαλείς "ΟΙΙΙΙ ΡΕ".
  • Τη συγκεκριμένη μέρα που εγρίστηκες με τη μάσκαρα δεν έσιεις μπατονέτες για να καθαρίσεις το σημείο. Προσπαθείς με επιδεξιότητα να το χειριστείς και αυτό απλώνει και φαίνεται μίνι μώλωπας. Βάλεις πουπάνω μεικ απ τζαι κάμνεις τα κακκά. Ξιτιμάζεις.
  • Βάφεσαι τέλεια, ακολουθώντας όλες τις συμβουλές από τις έμπειρες μακιγιέζ, με τα πιο κατάλληλα για το δέρμα σου προϊόντα και παρόλα αυτά, σε μισήν ώρα η μύτη σου γυαλλίζει ωσάν τζαι άλειψες της ελιόλαδο.
  • Βάλεις eye liner και στο ένα μάτι φκάλεις το λίον πιο έξω από ότι θα επιθυμούσες. Πάεις να φέρεις το άλλο μάτι στο ίδιο μήκος τζαι φκάλεις το πιο έξω. Ώσπου να τα σωζυγιάσεις είσαι σαν την Amy Winehouse.
  • Πέφτει σου χαμέ το make up/ ρουζ τζαι γίνεται σιήλλια κομμάθκια. Worst case:το make up εν σε υγρή μορφή σε γυάλινο ποτσούδιν τζαι κάμνει ΑΑΑΑΧΡΗΣΤΟΥΣ τους τοίχους και τα πατώματα ΚΑΙ το νέο σου φόρεμα.
  • Βάλεις μαύρο μολύβι πουμέσα που το μάτι τζαι μετά από λίγο κάμνεις μαύρες γαρίλες (Τελικά εν μεγάλο issue οι γαρίλες).
  • Κοκκινάδι πας τα δόντια;;; Anyone?
  • Τελικά το κόκκινο πουτανέ κοκκινάδι που αγόρασες σαν απωθημένο (γιατί αρέσκει σου πας την Gwen Stefani) δεν ήταν από τις καλύτερες σου ιδέες. Δεν το φοράς ποτέ, εκτός από τα καρναβάλια.
  • Θυμάσαι που κάποτε ήταν μόδα το μαύρο μολύβι στο περίγραμμα των χειλιών σε συνδυασμό με ανοικτόχρωμο κοκκινάδι και λαλείς "Μα ήντα μόδες α".
  • Βρίσκεις κάτι σκιές μες το συρτάρι που αγόρασες πριν ένα αιώνα τζαι δεν τες εχρησιμοποίησες ούτε μισή φορά. (talk about απόσβεση).
  • Φυσά πολλά και τα μαλλιά σου κολλούν πας το λιπ γκλος συνέχεια.
  • Βρίσκεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τον τέλειο τόνο κοκκιναδιού για σένα, τζαι η εταιρία σταματά να τον φκάλλει.
  • Ενώ είσαι σε διακοπές, αππώνεσαι τζαι μαυρίζεις υπερβολικά τζαι το μεικ απ σου εν θκυο τόνους πιο ανοιχτόν που το δέρμα σου. Στις φωτογραφίες με φλας φκαίνεις λευκή σαν βρικόλακα ή θύμα βρικόλακα που του ερουφήσαν το γαίμαν ή σαν τους μαυρισμένους μπότι μπίλντερς που νομίζεις ότι εκολλήσαν τους άλλην κκελλέ πας το σώμα τους.
  • Τζείντην μια φορά που ΠΡΕΠΕΙ να πετύχεις το smokey eyes, γιατί θα σε δει ΠΑΡΑ πολλύς κόσμος, φαίνεσαι σαν ρακούν που έκαμε κόκα.
  • Ένα ορμονικό σπυράκι τεράααστιο στο άνω χείλος/κορυφή της μύτης το οποίο δεν καλύπτεται ούτε με σουβά πελέτικο.
  • Ιούλιος στην Κύπρο. Make up Hell?
Τα πιο πάνω είναι προϊόν φαντασίας και ουδεμία σχέση έχουν με μένα που ΔΕΝ χρειάζομαι ποτέ make up :P

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έπαθα τα ούλλα! ΜΑ ΟΥΛΛΑ

ο Μέρφη φταίει για ούλλα!! τζίιιιινος!

homo anisorropus είπε...

Κοίτα άμα γρίζεσαι με τη μάσκαρα, περιμένε πέντε λεπτά πριν προσπαθήσεις να το καθαρίσεις, να στεγνώσει η μάσκαρα και μετά θα εκπλαγείς πόσο εύκολα βγαίνει με μπατονέτα ή χαρτομάντιλο χωρίς να αφήσεις ίχνος! Και να βάφεσαι πριν ντυθείς!!!!

misharos είπε...

Α μανούλλα μου ευτυχώς που εν είμαι γεναίκα Ο_ο

Ανώνυμος είπε...

jesus epa8a ta oula...ektos tzino me t mauro perigrama sta xeili en tin eprolava!!!

Leni είπε...

Αγαπημένη,

για το θέμα με τη μάσκαρα εκάλυψε με η ανισόρροπη. Επίσης βάλλεις λλίο φτύμμα πας στο δάχτυλο σου, χαλόου;;

Αν λαδώνει η μύτη σου πήαινε που την καλύτερη μάρκα για make-up cosmetics (πιστεύκω εν έχει καμιά που διαφωνεί για το ποια είναι αυτή) τζαι πιάσε είτε την σιλικόνη (matte-ifying cream), ή τα blot film που εν "χαρτούθκια" που απορροφούν τη λιπαρότητα.

Άμα μαυρίζεις το καλοκαίρι, πιάνεις ένα bronzer τζαι ισοζυάζεις το make-up σου.

Ιούλιος στην Κύπρο, χρησιμοποιείς ελαφριά πράματα :Ρ

Χεχε μισώ το τούτο με το eye-liner. Αλλά τελευταία έπιασα τα κατάλληλα εργαλεία τζαι άρκεψα τζαι καταφέρνω τα..!

Κατά τα άλλα, άμα θέλεις τιπς έμαθα κάμποσα πράματα τον τελευταίο χρόνο. :)

pezouna είπε...

Έχω να προσθέσω και τες τάτσες που αφήνει το make up πάνω στα ρούχα...γιατί ως γνωστόν και απόλυτα κατανοητόν (!) πολλές φορές τελευταίαν στιγμήν αλλάσσουμεν ρούχα γιατι παρατηρούμεν ότι πετάσσεται μια μιλλού στο πλευρόν, αθθυμούμαστεν ότι εν επαννίσαμεν την καινούρια μας μπλούζα, εν φένεται καλά το μαύρισμα, έννεν sexy, εν sexy, εν πάει με το παπούτσιν κουλλουππού κουλλουππού...(και τες παραπάνω φορές καταλήγουμε στην πρώτη μας ενδυματολογική επιλογή, αφού πρώτα τες τατσώσουμεν σχεδόν ούλλες..)

Ασυγχώρητη είπε...

Ηλέκτρα ξέρεις και εσύ τον Μέρφηηηη;

Ανισόρροπους τούτο με τα πέντε λεπτά ομολογώ δεν το ξερα! Εγώ η παsh μακιγιέζ!;)

Μishare, εχτές που έγραφα το ποστ εσκέφτουμουν ότι αν το θκιαβάζουν άντρες, σίουρα εν να το πουν τούτο!

Νεκατομένη μάνα μου εγώ έφτασα και το ολόκληρο μπλε μάτι και το σκούρο καφέ κοκκινάδι.

Λένη μου εννοείται ότι εγώ σαν έμπειρη μακιγιέζ τόσα χρόνια τα ξέρω όλα τα κόλπα!! (Ουυυυυ). ;)
Τι άκουσα τελευταίως:
Άμαν εν έσιει χαρτούθκια μπορείς να χρησιμοποιείς αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. (!)
Πάντως Λένη πρέπει να πιάσω μια καλή βάση με σιλικόνη! Την τελευταία φορά που εγόρασα κάτι τέθκοιο ήταν πριν 5 χρόνια.
Σε καλοκαιρινές εξόδους συνήθως εν βάλω μεικ απ, ούτε υγρό ούτε πούδρα, αν τζαι πέρσι ηύρα που μιαν εταιρεία που εν υπολόγιζα ένα "sun honey" με λίον μπρονζέ που ήταν πολλά διακριτικό. Εννοείται ότι η μπρονζέ πούδρα είναι μαστ!

Κοπέλλες άλλα τιπς;

Ασυγχώρητη είπε...

Πεζούνα εψές έκαμα ακριβώς τούτο που επερίγραψες. Εφόρεσα κάτι, άλλαξα 4 φορές τζαι μετά εξαναφόρεσα το. Τζαι τη μια μπλούζα ελέρωσα την λίον με την πούδρα. :P

Leni είπε...

Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος; Μα εν τους είπε κανένας ότι ο λόγος που την λαλούν λαδόκολλα ΕΝΝΕΝ γιατί μπορεί να απορροφήσει το λάιν της φάτσας; Φορ φακς σέηκ. Επίσης αν ήταν τόσο απλό, ήταν να έχουν ούλλες οι μάρκες;

Το καλοκαίρι θέλεις κάτι πάρα πολλά ελαφρύ, όσο πιο φυσικό γίνεται που απλά να σάσει τες χρωματικές ανομοιομορφίες του προσώπου. Έχω και για εκείνο κάποιες εισηγήσεις. :Ρ

,

Fanis είπε...

Χασικλήδικο ρακούν.. γαμάτη ιδέα για κατοικίδιο! /me goes a-looking

Ασυγχώρητη είπε...

Ναι το αντικολλητικό ελάλεν το τζείνος ο καστανόξανθος της Μακ!!!
Λένη email meeeee!!! χιχιχιχι

Φάνη μπορώ να σου δώσω πολλές ιδέες από αποτυχημένες απόπειρες μακιγιαρίσματος!
Πχ. You overdid it με την ματ καφέ σκιά (γήινο smokey eyes)-> Ξενυκτισμένο λαμπραντόρ. Είναι και πιο φιλικό από τα ρακούν! ;)

Leni είπε...

Ποιος καστανόξανθος;!

Ανώνυμος είπε...

ουφφου ετυχαν μου ουλα..
επίσης αλλη μαλακια ειναι να ειναι καλοκαιρι και το μολυβι τω νματιων σου να εχει μισολιωσει και οταν πας να το βαλεις στα ματια γινεσαι ενα σσιυλααρι κανονικο η αν εισαι τεκνο του Μερφ, η λιωμενη μουττη κοφκεται τζαι ππεφτει πας τα μουτρα σου τζαι πας τα ρουχα σου.

Αλλο που το παθαιουν οι αφρυδες σαν εμενα, ειναι οταν παω να βαψω λλιον τα φρυδκια μου για να φαινουνται λλιον τζαι φκανω εκτος ελεγχου τζαι καμνω κατι φρυδες ολομαυρες μισο μετρο παχος οπως της Ειρηνης Παπα σε ταινιες του 1950

Νηρηιδα είπε...

Να πω την αμαρτια μου "γαριλλες" δεν εχω ιδεα τι θα σημαινει μιας και δεν την κατεχω την κυπριακη και η Κυπρια φιλη δεν ειναι στο msn να μου εξηγησει, αλλα ενταξει απο τα υπολοιπα καπου καταλαβα, εχω πεθανει στο γελιο με τις παρομοιωσεις, ρακουν που πηρε κοκα, γυαλιζει η μυτη σαν να την αλειψες με ελαιολαδο!Κορυφαια! Αν και οταν βαφομαι και παθαινω κατι απο αυτα δεν εχω καθολου ορεξη για γελιο...!

Ασυγχώρητη είπε...

Cake εννοείται ότι τα ρούχα που πέφτει πάνω το μολύβι είναι ΑΣΠΡΑ ή άλλου ανοικτού χρώματος ένεν;;; LOL με τα φρύθκια σου!!!

Νηρηίδα, πρέπει τελικά να βάζω μετάφραση σε λέξεις που δεν βγαίνουν πολύ από το συγκείμενο :)
γαρίλες=τσίπλες!

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/

Heliotypon είπε...

Τι να πω τζαι εγώ που εν κατέχω τα τζυπραίικα ούτε τζαι την τέχνην της μάσκαρας; Χαιρετών σας μόνον!

Ασυγχώρητη είπε...

Το ιστολόγιο "Η Ασυγχώρητη" σας εύχεται "Καλή Ανάνηψη"!

+++++++++++++++++

Heliotypon είπε...

Ανάληψη; Από τον λογαριασμό μας στην Τράπεζα εννοείς; :-)

Ασυγχώρητη είπε...

Χαχαχα..Όχι ανάληψη. Αν και η ανάληψη πάλι χρήσιμη είναι!

ΑνάΝηψη!Δηλαδή η ανάκτηση των αισθήσεων, μετά από χειρουργείο ή από καρδιακό επεισόδιο κλπ. Όσον αφορά το Πάσχα και άλλες μεγάλες χριστιανικές γιορτές, η μέση επέμβαση που επιτελείται κάθε χρόνο είναι η λοβοτομή. :P Καλή ανάνηψη λοιπόν! Χιχιχμ.