Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Επικίνδυνες ερμηνείες

Πήγα πριν το πάσκα να δω την ταινία "Επικίνδυνες Μαγειρικές" με τους Κάτια Ζυγούλη, τον Χωραφά και τον Μαρκουλάκη. Και ναι, για δύο ώρες περίπου ένιωθα να μου τραβούν τα μυαλά που τα ρουθούνια. Εν να μου πεις καλά ήξερες ότι δεν καρτεράς ερμηνεία Ειρήνης Παπά; Εκαρτέρας σενάριο αλά Νονός; Ε εσύ πάλε εν την τραβάς την παρανυχίδα;

Το σενάριο το έχουμε ξαναδεί, ιδιαίτερα στο εξωτερικό (Θυμάστε την ταινία της Σίντι Κρόφορντ με έναν από τους αδελφούς Μπόλτγουιν;). Γνωστό μοντέλο/γυμνάστρια-ης/τραγουδίστρια-ης/πιστατζού-ης αποφασίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινία. Και εμείς τα ζώα πάμε να τη δούμε, ίσως γιατί μέσα μας υπάρχει έναν ιχνουλάκι φωτός ότι μπορεί να κάτσει η ερμηνεία;

Ντάξει. Δεν είχα δει το τρέιλερ. Επερίμενα διάφορα.

Που τους τίτλους άρκεψεν η φωνούλα μέσα μου να φωνάζει: LOW BUDGET CRAP, LOW BUDGET CRAP .

Δεν επερίμενα όμως να δω τον βάναυσο φόνο από εκτελεστικό απόσπασμα της έννοιας ερμηνεία. Δηλαδή πραγματικά τωρά καταλαβαίνω γιατί ταιριάζει (προφανώς) τόσο πολλά με το Σάκη η Κάτια. 1000 ώρες acting coach να τους βάλεις, είναι καλοί μόνο στις πόζες και στο αμήχανο-δεν-ξέρω-να-απαντήσω-με-μια-σωστή-πρόταση-χαχανητό. Ντάξει ο Σάκης εν καλός και στο τραγούδι (;), αλλά εν η δουλειά του, υποτίθεται; Το χειρότερο ήταν ότι η ερμηνεία της κοπελιάς έπαιρνε πουκάτω ούλλες τις υπόλοιπες. Μα μιλούμεν ήταν σαν να εθκιάβαζεν που autocue τις ατάκες της για πρώτη φορά! Μα ήντα χρυσό βατόμουρο τζαι μαλακίες, δαμέ εν όλα τα γνωστά φρούτα του δάσους που αντιστοιχούν. Σκέψου όοοολα τα τόπινγκς των τσιζ κέικ των τελευταίων 50 χρόνων στον κόσμο και θα καταλάβεις για τι μέγεθος.

Κύριε Χωραφά και κύριε Μαρκουλάκη, εν επίστευκα ποττέ ότι οι ερωτικές γυμνές σκηνές με την Κάτια ήταν ναν τόσο κίνητρο πλέον για τούντο φιάσκο. Άειστον μπελάς έλεγαν οι διχαλωτές γλώσσες ότι ήταν να φάει πουπάνω του ο Σάκης γιατί εζήλευε για τις ερωτικές σκηνές που γύριζε η γυναίκα του. Μα ποιες σκηνές; Η επανάληψη του Full House εν πιο ερωτική μετά που έτσι ερμηνείες. Άτε να μεν είμαι πολλά αυστηρή. Ο Μαρκουλάκης το έσωσε το δικό του μέρος λιγουλάκι.

Πραγματικά δεν έχω ξαναρουθουνίσει τόσο πολλά σε ταινία. Αν δεν είχαμε χιούμορ τζαι δεν είμασταν μαζοχιστές θα εφεύφκαμεν που τα πρώτα 10 λεπτά. (Νομίζω μερικοί εφυγαν εν τω μεταξύ). Αλλά το φάγαμε όοολο το φαριλακτέ και το ρευτήκαμε.

Λοιπόν συνοψίζοντας:
Σενάριο: Μηδέν
Ερμηνείες: Μηδέν
Ώρα ψησίματος: 2 σχεδόν

Αν θέλετε και εσείς να πείτε: "Ενόμιζα ότι είχα δει τη χειρότερη ταινία αλλά βρήκα ακόμη χειρότερη" go ahead. Τουλάχιστον μεν πάτε σινεμά να φάτε τζαι λεφτά, κατεβάστε την που το ίντερνετ.


Ιδού ένα δείγμα από το αγγούρι:

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα! έλεος! κατάλαβα.. άκυρη εντελώς!

εγώ να φανταστείς αν και Ρουβίτσα (ναί,εμμ, κάμε πως εν το εθκιάβασες τούτο) εν επία να δω την ταινία του γιατί ήξερα εν να έππεφτε που το μάτι μου! Πόσο μάλλον να δώ την Κάτια, που εν προφανές ότι δεν το κατέχει το θέμα.

Εξεφτελίσαμε κάθε υποκριτικό ταλέντο ρε γαμώτο!

Ανώνυμος είπε...

LOL!eleos re pe8kia eleos...!oti na ne pleon!

homo anisorropus είπε...

χεχεχε υπέροχη περιγραφή!!!!! Καλά εσύ δεν ήξερες, δεν ρώταγες?! Τα χειρότερα άκουσα γι αυτό δεν πήγα.

Ασυγχώρητη είπε...

Δηλαδή καμιά που τις τρεις σας εν την είδεν?

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, πρέπει για χάρην οριοθέτησης του κατώτατου ορίου ταλέντου να το δείτε! :P

Ανώνυμος είπε...

Αν και πρώην Ρουβίτσα, αρνήθηκα να δω την ταινία με τον Ρουβά. Όι να δω την γεναίκαν του. Αν τζαι που το τρέιλερ δεν καταλάβεις τα όρια της τραγικότητας που περιγράφεις, πιστεύκω σου γιατί που παλιότερα σου ποστ εκατάλαβα ότι ταιρκάζουν τα γούστα μας. Ακόμα τζαι το κόνσεπτ είναι ανελκυστικό: "όταν δύο άντρες μαγειρεύουν για την ίδια γυναίκα...". Σιγά τα ωά. Πάντως φάε φάε, μια χαρά ανορεξική διατηρείται.

Ένι ξέρω πόθθεν φκαίννει τόση χολή. Αλόπως ζηλεύκω της.

Ασυγχώρητη είπε...

psychia ο Σάκης σε σχέση με την Κάτια πιάνει όσκαρ! Όταν είδαμε με τη φιλενάδα μου την ταινία του ήμασταν κάπως: "Μμμ...ντάξει.οκ. Could be worse". Κάμνει μιαν προσπάθεια, ένεν τζείνον που θέλεις να τσιριλλάς τζαι να ζητάς το κεφάλι του σκηνοθέτη/σεναριογράφου στο δίσκο.

Μα εν τζαι τρώει ούλλο το φαί μάνα μου. Βάλλει ένα βούκκο τζαι εκστασιάζεται. Ένας βούκκος τι να σου κάμει; Όι μάνα μου ένεν ζήλεια. Εν θέμα αισθητικής! Γιαυτόν εν λαλούμεν πχ. για τη Σαρλίζ Θερόν. Τζείνη ξέρει να παίζει τζιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δηλώνω ότι δεν πρόκειται να την δώ! Τελεία και παύλα.-
Είπαμε είμαστε λίο αργόσχολες κάποτε αλλά όι τζαι να χαραμίζουμε τες ώρες της ζωής μας σε μαλακίες! Εν κρίμα τζαι άδικο!!
χαχαχα