Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

True Blood: Τζαι ας γενεί το γαίμα μας αυλάτζιν: ΠΑΛΕ




*Sigh*

Είμαι στο ένατο βιβλίο από τα δέκα της σειράς Southern Vampires Series και περιμένω το δέκατο (και τελευταίο) να έρτει τέλος του Ιούνη. Εν πάνω σε τούτα τα βιβλία που εν βασισμένη η βαμπιροσειρά True Blood, όπως επερίγραψα σε παλαιότερη ανάρτηση.

Τα αρχικά πλάνα ήταν να εφαρμόσω την στρατηγική "τζιέφκω το-τζιέφκω το" πέρκει μου μείνει κανένα βιβλίο για το καλοκαίρι (όποτε λαλώ για το καλοκαίρι έρχεται μου το τραγούδι μια αγάπη γιαααα το καλοκαίιιιρι) , αλλά πάλε εν τα εκατάφερα και από ότι είδα το πάμπλικ έβαλε και ειδικό σταντ με άλλες βαμπιροσειρές. Αν τζαι εν ξέρω πόσο τζαιρόν μπορώ να θκιαβάζω για βαμπίρ τζαι για λυκάνθρωπους και αίμα, δάκρυα και ιδρώτα (και σεξ). Θα πρέπει να έχω και εγώ ένα προσωπικό λίμιτ ένεν;

Πληροφοριακά, η σειρά δεν ακολουθεί πάντοτε κατά γράμμα την πλοκή και τους χαρακτήρες των βιβλίων, αν και περιμένω τον τρίτο κύκλο για να δω πόσο θα ξεφύγει.

Το λοιπόν, η εταιρεία παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς εσκέφτηκε να προμοτάρει τον τρίτο κύκλο με μερικά minisodes που αφορούν τους χαρακτήρες της. Επειδή εν θέλω να σας spoilάρω εσάς τους βαμπιροχτυπημένους-και-μη εκεί έξω που δεν έχετε δει (αν είναι δυνατόν) ακόμη True Blood ή δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία, σας παραθέτω το πρώτο minisode με τον Έρικ (sigh, lygm) και τη Παμ-βγήκαν 5-6 μέχρι τώρα-, που περιγράφει μια ακρόαση χορευτή-χορεύτριας για το μπαρ Fangtasia του Ερίκατσου, χωρίς να δίνει στοιχεία για την πλοκή της σειράς.

There you gooo.

Πατήστε να σας το ανοίξει σε όλη την οθόνη ή ανοίξετε το στο γιουτουμπ. Εν ξέρω γιατί αλλά εν μου το κάμνει σε πιο μικρό φορματ embed ο βλόγγερ.

15 σχόλια:

Unknown είπε...

Θέλεις να πεις έδωκες 180 ευρώ για τούτα τα βιβλία? (Ένεν 20 ευρώ το ένα?) Αξίζουν όντως?

Είναι ο μόνος μου ενδοιασμός για να ξεκινήσω την πόρωση.

Ασυγχώρητη είπε...

Τα βιβλία τα διάβασα στα αγγλικά (7-8 ευρώ το ένα, στο ίντερνετ κυκλοφορούν και πιο φτηνά). Τα ελληνικά είναι διπλάσια τιμή ή λίγο πιο πάνω σε ευρώ, και εμεταφραστήκαν μόνο μέχρι το τέταρτο μέρος.

Θα σου έλεγα αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τη γλώσσα να πάρεις τα αγγλικά. Η μετάφραση της αμερικανικής νότιας προφοράς στα ελληνικά χάνει. 80 ευρώ μέσο όρο για 10 βιβλία εν καλά ένεν;

Unknown είπε...

Ε ναι, είχα υπόψην μου τα ελληνικά που εν 20 ευρώ το ένα τζιαι θεωρώ το μεγάλο κονδύλι 200 ευρώ για μια σειρά βιβλίων. Αλλά μετά εθυμήθηκα ότι μόνο 4 εφκήκαν, έσιεις δίκαιο.

Τζιαι ναι, όσο να 'ναι τέθκοια βιβλία εν καλλύτερα να θκιεβάζουνται στην γλώσσα που εγραφτήκαν.

Ελπίζω να το αξίζει πάντως, άκουσα πολλά καλές κριτικές τζιαι σκέφτουμαι να τα ξεκινήσω το καλοκαίρι (για μας το καλοκαίρι ξεκινά που τον Ιούλιο)

. είπε...

Epidi egirepsa na dw k egw ti en touta ta biblia hbra ta polu pio ftina pou 20 eurw. [dioti mian eseis, mian o arfos mou ekinisete mou tin periergeia na arxisw]

Nomizw na kamoume book club gia tountin seira, mono pou emeis en na eimaste pio pisw pou tin asigxoriti tsartelloui, alla en peirazei. hehe! :)

Areskoun mou polla etsi istories. Wraio ergo episis en to Daybreakers pou fkainei kai 2o suntoma. Kala, tziame eixan kai blood banks. Eproxorisan! Megala pramata.

Tsartelloui an se boitha ta biblia mporeis na ta goraseis se e-books, egw en to protimw giati agapw ta biblia tzai areskei mou na ta bastw na ta thkievazw.

Des touto to bibliopoleio.

http://www.waterstones.com/waterstonesweb/pages/content/1938/

Unknown είπε...

Naaaaah, ούτε γω την βρίσκω με τα ebooks, εν αλλάσω το βιβλίο με την οθόνη. Αλλά ευχαριστώ για το tip :)

Marl3n είπε...

I am totally in for the BLOOD :)
I have been searching for the books for ages, alla den itan kai toso trustworthy to get 'em online (I bought everything except books, dunno why)... Apo pou kaneis recommendation to get them?

Ασυγχώρητη είπε...

Τσαρτελούιν μου ξέρεις ότι εν γούστα και γούστα τούτα. Προσωπικά αρέσαν μου πολλά.

Dr Love είδα το daybreakers, πάρα πολύ καλό! Δεν το ήξερα ότι βγαίνει και δεύτερο.

Marlen έχει τα το public σίγουρα, γιατί τα είδα την τελευταία φορά που πήγα και μάλιστα μπροστά μπροστά σε ειδικό σταντ με άλλα βιβλία για βρικόλακες. Τα πρώτα 8 κυκλοφορούν και μαζί σε πακέτο. Επίσης κυκλοφορούν τουλάχιστον με 3 διαφορετικά εξώφυλλα. Το ένατο εγώ το βρήκα μόνο σε hard cover. Μπορεί να εβγήκεν και σε soft cover αυτόν τον καιρό.

Εγώ γενικά τα αγγλικά βιβλία αγοράζω τα από το σολώνειο.

Sike είπε...

soloneion sucks blood

gia online stores, check play.com (free delivery) kai amazon (pira apeires fores apo konta tous, mia xara)

moby - lift me up

Ανώνυμος είπε...

agapiti mou asigxoriti, rwta tin cake inta dwro tis efera pou tes Agglies.

8a zile4eis ta mala!

Ivra je ta 9 vivlia gia 25 lires pou to ebay. Pou en na pao piso agglia 8a ta piaso gia na poskolioume ton Iouli

Ασυγχώρητη είπε...

Sike στο συγκεκριμένο έχω μιαν χ έκπτωση για ψ λόγους :P Αλλά ναι ρε συμφέρουν τα online σίγουρα. Moby, checked.

Για όσους φίλους μου με θκιαβάζουν σημειώστε play.com τζαι έχω μια λίστα με βιβλία. Άτε εν θα ξοθκιαστείτε.

Roam μου εζήλεψα, ΕΖΗΛΕΨΑ ΠΟΛΛΑ (ακόμα εν έμαθα για ποιο πράμα λαλείς αλλά πάει κάπου ο νους μου).
29 λίρες;;;; I feel ripped off. :P

Pollopaiti είπε...

Έλα γιε μουυυυυ. Πολλή η αγωνία. Κατά την άποψη μου εν μεγάλο π**τανάκι η Σούκι, αλλά ξέρω πως εν επειδή ζηλέφκω την που το λαλώ τούτο.

Μα έννεν κρίμα να διαβάζεις τα βιβλία τζαι να ξέρεις μετά τι γίνεται στη σειρά;;

Ασυγχώρητη είπε...

Όι Pollopaiti, δεν ακολουθεί τα βιβλία κατά γράμμα η σειρά. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας, για παράδειγμα, που δεν αναφέρεται πουθενά στα βιβλία.

Εμένα προσωπικά αρέσκει μου να υπάρχει visualization των χαρακτήρων ενός αγαπημένου μου βιβλίου. Εν πετυχαίνει πάντα βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δεν με χαλά καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

13 ξεκινά το νέο σίζον. 14 θα θωρούμε το επισόδειο παρέα κόρη. Κανονίστε!

Ασυγχώρητη είπε...

Χάτες ήρτες;;;

Θα μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες της προβολής!

Moonlight είπε...

Δείτε τζαι στο amazon πάντως, τζαι new να παραγγείλετε εν μια χαρά η τιμούα για τα 8 πρώτα.