Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Και τώρα...

τι θα παρακολουθούμε Δευτέρες νύχτα, που ετέλειωσε ο πέμπτος κύκλος του Dexter;;;

Μα δε ήντα φατσούα !

Και ο House, και το Big Bang Theοry και το How I Met Your Mother..εκόψαν τους κύκλους στη μέση εν όψει εορτών!

10 σχόλια:

misharos είπε...

wow εθώρες dexter :O
Εν μου άρεσε καθόλου το τελευταίον επεισόδιο. Με πολλά κλισέ τζιαι προχειρότητες. Ούτε ελύσαν την υπόθεση, ενώ είπαν ότι ελύσαν την. Τάχα επίαν οι αστυνομικοί στο σπίτιν του Chase, ενώ ο ντέξτερ ήσιεν φύει, τζιαι άρα εν ήσιεν αφήκει τίποτε πίσω του, άρα οι αστυνομικοί εν θα εβρίσκαν τίποτε.
Έπρεπεν η debra na καταλάβει επιτέλους ποιος εν ο dexter στη σκηνή με το σεντόνι. Έσιει 5 season τραβούν το, κανεί.

Ένιγουέις, γουι γουιλ σι ον σεπτέμπερ.

Ασυγχώρητη είπε...

Ναι, σαννα τζαι ήταν λίον πρόχειρον έννεν; Συμφωνώ με τη σκηνή με το μουσιαμμά/σεντόνι. Πέντε σεζόν, ίσως έπρεπε να καταλάβει κατιτίς η Ντέπρα.

Έκλαψα όμως με την αντίδραση του Ντέξτερ στο τέλος με τη Λούμεν, αν τζαι ήμουν σχεδόν σίουρη ότι θα ετέλειωνε έτσι το πάθος, μετά το ξεκαθάρισμα με τον Chase. Τουλάχιστον υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που ξέρει ποιος ακριβώς είναι ο Ντεξτερ.

Φαίνεται πολλά μακριά ο Σεπτέμβρης..

Ανώνυμος είπε...

εν αρκετά obvious ότι η ντεπ εκατάλαβεν το, τζιαι ο κουίν μπορεί. εν να δούμε του χρόνου

εν ξέρω, εμένα πάντως άρεσεν μου αρκετά το τελευταίο επισόδειο. ειδικά στο τέλος με την λούμεν που της λαλεί ''don't be sorry your darkness is gone... i'll carry it for you, always'' εν πολλά ωραία σκηνή.

το προηγούμενο σίζον με τον trinity εν αξεπέραστο, αλλά τζιαι το φετινό εν ήταν ασιημο. εγώ φέτος συνεχίζω με big bang theory, how i met your mother (season 2 and on) τζιαι two and a half men.

Ασυγχώρητη είπε...

O Κουίν σίουρα εκατάλαβεν ότι κάτι παίζει με τον Ντέξτερ, αλλά η Ντεπ; Νομίζω ότι δεν επήρεν πρέφα!!

Ντάξει, τζείνη η σκηνή εν πολλά ωραία. Εγώ έριξα κλάμα.

Ο καθένας έχει τα δικά του expectations που τις σειρές. Η κάθε σεζόν τούτης της σειράς ήσιεν την χάρη της. Που τον Ρούντι, ως τον Τρίνιτι εκαταφέραν να κρατήσουν τον κόσμο μέχρι την 5η σεζόν να παρακολουθεί φανατικά.

Ίσως η απογοήτευση που νιώθουμε που τα φινάλε μερικές φορές να προέρχεται που το γεγονός του ότι εν το φινάλε... τελειώνει κάτι που σου αρέσκει πολλά, τζαι εν σπαστικό έννεν;

Ανώνυμος είπε...

ποιο σεπτέμβρη;;;; αφού το σίζον τελειώνει το μάη. το καινούρια επεισόδια αρχίζουν την εβδομάδα μετά τα χριστούγεννα

Ασυγχώρητη είπε...

To Σεπτέμβρη ξεκινά ο Dexter! O Dexter ετέλειωσε. Σε αυτόν αναφερόμασταν.

misharos είπε...

Λούμεν, μεγάλη εκμεταλλεύτρια. Έκαμεν την καλά τζιαι έφυεν του.
Ο Chase έπρεπε να ήταν λλίο πιο phsycho. Αλλά ντα αν σκεφτείς ότι εν έκαμνεν ο ίδιος τους φόνους, ήταν οκ.
Ο κουιν νομίζω εκατάλαβεν το, τζιαι έσιει τζιαι κάποια στοιχεία στα σιέρκα του(φωτογραφίες που το λιμάνι) για το ποιος εν ο καιλ μπάτλερ αλλά μετά που τον αθώωσεν ο ντεξτερ, εν νομίζω να πει τίποτε. Εν μας είπαν όμως ίνταλως εξίμπλεξε που το ότι όσα συστήματα παρακολούθησης ενοικίασεν τάχα, ήταν μέστο van που εσκοτώθηκεν ο Liddy.
Ε έσιει απογοήτευση αλλά εν συγκρίνεται με τα φιναλε των προγουμενων σαιζον. Εν ήσιεν κάτι να το κορυφώσει. Θα μου άρεσκεν ασπούμεν να εσκότωννεν ο chase την lumen ή να ανακάλυφκεν η ντεπρα για τον ντεξτερ ή να εβάλλαν τον κουιν μεσα φυλακή. Ήταν ζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

red είπε...

οκ εκαμα skip κάμποσα κόμεντς γιατί έσιει σπόιλερς τζαι εγώ είμαι στο τέλος του τέταρτου κύκλου ακόμα. Προτείνω Criminal minds, Lie to me, Supernatural?

Ασυγχώρητη είπε...

Fringe παιδιά μου, fringe. 2 και μισοί κύκλοι! Είδα τούτο το σαββατοκυρίακο μερικά επεισόδια.

Ορθόδοξος είπε...

Με την ευκαιρία των εορτών το ιστολόγιο “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμεί ο κάθε ένας μας προσωπικά.

Θερμές ευχές για ένα ευλογημένο καινούργιο χρόνο για εσάς και τις οικογένειες σας !!!