Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Λάμπεις! Άμπα τζαι είσαι έγκυος;

Τις τελευταίες 10 μέρες είπαν μου 2-3 διαφορετικά άτομα ότι λάμπω, ότι κάτι άλλαξε πάνω στα μούτρα μου. Η μάμμα μου τζαι μια συνάδελφος μου είπαν μου συγκεκριμένα"Κόρη άμπα τζαι είσαι έγκυος;"

(Εν γίνεται απλά να είμαι όμορφη και ευτυχισμένη α; Όι.)

Χεχε..Μιλούμε για τόση λάμψη άμα μείνεις έγκυος;

Εν είμαι έγκυος btw. Αλλά φαντάζεστε άμα μείνω τζαι έγκυος, εν να κατεβεί η λορεάλ να με πιάσει στις διαφημίσεις της για τα μεικ-απ της.

Φαντάζουμαι εσυνέβηκαν τα πιο κάτω:

α)Έπιανα τα μαλλιά μου κότσο σφικτό πάνω γιατί επείρωσα με αποτέλεσμα να φανούν τα μούτρα μου.

β)Χρησιμοποιώ εδώ και κανένα μήνα το advanced night repair synchronized recovery complex serum (ναι εν ολόκληρο το όνομα του τούτο) της estee lauder. Το οποίο μαμά τζαι δέρνει κάθε κρέμα που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Αχ, έφαγα τη ζωή μου για να σε βρω ρε σέρουμ. Γιατί δεν σε είχα ανακαλύψει μερικές εκατοντάδες ευρώ πριν;

γ)Χαζίριν να μεν βάλω την προσωπική ευτυχία και την φυσική μου ομορφιά στους λόγους!

PS. Ξεκινήστε να πατώννεστε αντηλιακά, ειδικά οι παιδονομούντες και οι φίλοι που δουλεύκουν έξω! Άτε να σας δω α! Και στο πρόσωπο είπα! Και στο χέρι του οδηγού!

14 σχόλια:

Aurora είπε...

αυτό της έστε λόντερ κάνει θαύματα.

Ασυγχώρητη είπε...

Ναι είναι ένα θαυματουργόν ποτσίν το συγκεκριμένο!

Αχάπαρη είπε...

ου άτε. ενόμισα είσαι όντως έγκυος.

κατά τα άλλα λάμπεις μπάμπη μου.

Ασυγχώρητη είπε...

χαχαα.. Την ώρα που έγραφα την ανάρτηση εσκέφτουμουν το συνέχεια "τζαι εσύ λάμπεις πάμπη μου"

Leni είπε...

Ντεμ ιτ. Έχεις δίκαιο για το χέρι του οδηγού.
Πού'σαι να δοκιμάσεις Elizabeth Arden!

Neerie είπε...

γεια σας
είδα φως (λάμψην) τζι εμπήκα

τζαι είδα που μιλάτε για κρέμες, θέλω μιαν αντιηλιακήν προσώπου της προκοπής που να μεν λαθκιάζει το λιπαρό τζι ευαίσθητο δερματάκι μου

κατά τα άλλα νομίζω να φκάλεις μιαν φωτό τωρά τζαι μιαν μετά που θα είσαι έγκυος για να συγκρίνεις τις λάμψεις... ε να μεν έσιεις τζι εσύ μιαν έρευναν?

Ασυγχώρητη είπε...

Λένι μου δειγματάκια δίνουν;;:) Θυμάσαι ένα παλιό ποστ μου που επαραπονιούμουν για τη γυαλλάδα και τη λιπαρότητα του προσώπου μου, ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να λιώνει το make up πάνω μου; Νομίζω βρήκα επιτέλους κάτι να περιορίσει το πρόβλημα!

Neerie, εγώ για το πρόσωπο προτιμώ να χρησιμοποιώ μια ελαφριά ενυδατική με αντηλιακό γιατί σκέττη αντηλιακή προκαλεί μου μεγάλη λιπαρότητα (εκτός βέβαια όταν πάω παραλία που χρησιμοποιώ "κανονική" αντηλιακή, συνήθως avene ή bepanthol). H Λένι πρέπει να ξέρει καμιά καλή!

Και επανέρχομαι στο σέρουμ! (πρέπει να μου διά ποσοστά η συγκεκριμένη εταιρεία για έτσι διαφήμιση που της κάμνω). Επρόσεξα ότι εμειώθηκε σε μεγάλο βαθμό η λιπαρότητα που με ετυρρανούσε (ειδικά στην περιοχή της μύτης) με αποτέλεσμα να μπορώ να βάζω και πιο "λιπαρές" κρέμες στο πρόσωπο, πχ. σκέττη αντηλιακή. Τι να σας πω ρε παιθκιά, έκατσε πας το δέρμα μου που λαλούν.

Μιας και επιάσαμε το θέμα, όσες/όσοι εδοκιμάσαν τίποτε καλό σε κρέμες και αντηλιακά τον τελευταίο καιρό να μας πουν!

Leni είπε...

Εν είμαι σίγουρη αν δίνουν δείγματα, αλλά πήγαινε στο Mall τζαι ζήτα την Άρμιν :)

Τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ την αντιηλιακή της Lancome τζαι είμαι ευχαριστημένη. Είμαι επίσης λιπαρή, αλλά τούτη απορροφάται καλά τζαι κυρίως ΔΕΝ ΑΣΠΡΙΖΕΙ!

Aurora είπε...

εγώ εκόλλησα στην sunsence ρε κοπέλες. έχει λίγο χρώμα και δεν είναι λιπαρή. ξέρω ότι η avene είναι θεωρητικά καλή, αλλά δεν μου κάθεται. Α, και της bioderma μου άρεσε.

Mana είπε...

έχω κάτι ρούχα των μωρών που πρέπει να τα αλλάξω στο Debenhams. με έβαλες σε πειρασμό να πάω να τα ανταλλάξω με την κρέμα...

Ασυγχώρητη είπε...

Μάνα πρώτα ζήτα την σε δείγματα για να τη δοκιμάσεις καμιά βδομάδα, μεν παν άδικα τα ρουχα των μωρών :)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

dokimaste apo tin esteelauder kai tin idealis kai tha me thimithite.. peste tous na sas dosoun ena digma sovara!! xx

Ασυγχώρητη είπε...

ευχαριστώ!