Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Body compppppfffmpfff...


Έκαμα δύο απόπειρες στη ζωή μου να ακολουθήσω τάξη γυμναστικής.

Η μια ήταν πέρσι το φθινόπωρο. Cardio aerobics λεγόταν αν δεν κάμνω λάθος. Μάλλον γιατί μέχρι το τέλος του μαθήματος πιάνει σε η cardia σου.

Πάντως το προσπάθησα. Όμως προς στο τέλος του έκτου μαθήματος, όπως ανεβοκατέβαινα πας το step, έππεσα σαν έππεσεν η σακκούλα με τις πατάτες η εικοσάκιλη που το φορτηγό του φίλου του Κοκκινοχωριάτη.

Ντανγκ και κάτω.

Μαύρισαν τα πάντα, γύριζαν τα πάντα, αλλά το ρεζίλι είναι πάντα το χειρότερο.

Έφερε μου και ο καλός ο γυμναστής κουφέττα/λεμονάδα/κάτι γλυτζίν όπως συνηθίζεται. Το μόνο που εσκέφτουμουν εκείνη τη στιγμή βέβαια, ήταν πως να αποφύγω να εκτοξεύσω ένα εκρηκτικό εμετό πάνω του, γιατί εθώρουν τον τετραπλό.

Damn it. Η τετάρτη τάξη του δημοτικού all over again, που μου επέταξεν ο συμμαθητής μου τη μάππα του μπάσκετ μες τα μούτρα τζαι εφίρτηκα γιατί ενόμισα ότι εκόπηκεν η γλώσσα μου.

"Μα εν επειδή τα έκαμνες έντονα, επειδή επορώνεσουν να τα κάμεις ούλλα σωστά, γι'αυτόν υπερφόρτωσες το σύστημα σου", είπεν μου μια φίλη. Μα ρε γαμώτο εγώ ξέρω ότι άμα σου λαλεί ο άλλος "lift that leg up UP UP" you are gonna FUCKIN LIFT IT UP. Ειδεμή περπατάς ως το περίπτερο τζαι πίσω. Και όχι ΔΕΝ είμαι τελειομανής. :P

Τέλοσπάντων, αφού αποδέχτηκα το γεγονός ότι αντέχω να κάμνω μόνο δρόμο και ποδήλατο, άφησα το όνειρο της "τάξης" πίσω. Είπε μου και ο άντρας μου ότι απλά "δεν είναι το στυλ της γυμναστικής που σου ταιριάζει" (μάνα μου ρε μωρό μου αγαπώ σε), άτε έκαμνα μόνο λίγη αερόβια και λίγα μηχανήματα.

Μέχρι που η φιλενάδα μου με εκούρτισεν να πάμε body compat φέτος το καλοκαίρι. Ρε καλή μου δεν κάμνω εγώ για έτσι πράματα. Ρε μάνα μου θα με συνάετε με το κουταλάκι. Όι όι, έλα πάμε. Κουρτίζει με και η ξαδέρφη μου που έχει 2 χρόνια που κάμνει, έλα να σφίξεις, έλα να γραμμωθείς. Άτε λαλώ, θα είμαι και ξεκούραστη τωρά που εν δουλεύκω, να δώσουμε μιαν ευκαιρία στον κόσμο να μας θαυμάσει και να γραμμωθούμε κιόλας.

Ε εννοείται ένα μάθημα επήα. Την αποτυχία την παίρνω κατάκαρδα; Λες; Ήταν τζαι μια κοπέλλα δίπλα μας (κκιάορκας σου τζείνην έννεν μάνα που την εγέννησεν;) με μια κορμάρα, που εσυνέχιζεν που προηγούμενη τάξη του body pump. Και η αυτοπεποίθηση έπεσε σε βαθμό υπό το μηδέν.

Παρόλο του ότι επρονόησα και έμαθα τα βασικά moves πριν πάω, πάλε κακκά τα έκαμνα. Ούλλη η τάξη cross δεξί, εγώ αριστερό, ούλλη η τάξη κλωτσιά μπροστά, εγώ κάτσιμο κάτω. Ένιωθα σαν τα μωρά της πρώτης που βάλλουν το σταυρό τους που την ανάποδη. Μάνα μου τζαι η instructor ήταν πολλά βοηθητική, αλλά αφού θωρείς με αγάπη μου, δεν το΄χω. Βάλε με να κάμνω ποδήλατο θκυο ώρες να σου γεμίζω ποτσούθκια ιδρώτα τζαι αντέχω. Μεν με βάλεις να πορτοχορεύκω σαν τη πελλή.

Εκουρτιστήκαν τωρά να πηαίνουν και ζούμπα. Τζαι ξανά μανά. Εν χορός, εν έτσι εν άλλοσπως. Αγαπώ σας κοράσες μου, αλλά i am gonna stick to the usual.

Εν πειράζει ρε, είμαι καλή στο τραούδιν!

13 σχόλια:

EaglEye είπε...

xaxaax tz egw etsi apelpismenes prospatheies kamnw! i alithkia katafernw ta alla varkoumai efkola tziai paraitw ta!idiws an ksekinisw kati moni mou ate na paw 2-3 fores to polli!

Ασυγχώρητη είπε...

Άμαν τα καταφέρνεις εν καλά! Η παρέα είναι ένα κίνητρο, γι'αυτό τζαι με τραβούν οι κορούδες. Αχ, αυτό το κορμί δεν είναι φτιαγμένο για ταλαιπωρία..:P

EaglEye είπε...

e en gi afto pou en piainw!tounto kormi en gia megaleia!!!na dwkoume tou sex n apsei p en tz efxaristisi:)))xaneis polles thermides akoueis:P

Ασυγχώρητη είπε...

Ακόμα ένα πράμα στο οποίο είμαι καλή (εκτός από το τραγούδι).. Αχαχαχα!
Ε στο σεξ πόσο να ππέσεις έξω; Εν basic πράματα! :D

Pasxalina είπε...

Ποτέ μην συγκρίνεις τις δικές σου αντοχές με τους άλλους... στο πρώτο μάθημα του body combat νόμισα ότι έφτασε η ώρα μου..άντεξα ως το μισό (σημείωσε είμαι καπνίστρια). Από πείσμα ξαναπήγα και άντεξα 5 λεπτά παραπάνω. Στο 4-5ο μάθημα το είχα. Όλα θέλουν υπομονή :) (και επιμονή)

Leni είπε...

Χεχεχε αγαπημένη άμα εν τα κατάφερες στο cardio τζαι στο body combat, ΕΝ θέλω να σε αποκαρδιώσω, αλλά η Ζούμπα εν ψιλά γράμματα. Εγώ καταφέρνω τα στα άλλα τζαι επήα μια φορά Ζούμπα τζαι αλληθώρισα. Καταρχάς δεν έβρισκα ούτε τον βασικό βηματισμό. Ύστερα δεν έβρισκα το χειροκρότημα. Τούτο θεωρώ το το μεγαλύτερο ολίσθημα, διότι εγεννήθηκα με το ρυθμό μέσα μου. Αλλά στη φάση που η αλόγα instructor είχε τα πόδια αρκετά πιο ανοικτά που τους ώμους, είχε κάμει ένα βαααααθύ κάθισμα (με τα γόνατα λυγισμένα 90μοίρες) τζαι έσουζε κυκλικά τον κώλο της είπα ΟΚ ΤΟ'ΧΩ ΧΑΣΕΙ. Ήταν το μοναδικό μάθημα που εγκατέλειψα. Ευχαριστώ.

Τζαι στο κάτω κάτω ποιος είπε ότι πρέπει να κάμνεις classes;

Παρεπιπτόντως έφαα την τζαι'γώ με την μάππα. Τζαι στο δημοτικό τζαι στο γυμνάσιο. Γενικά μάππα is my middle name :P

Ασυγχώρητη είπε...

Pasxalina μου,πολύ σωστά δεν πρέπει να συγκρίνω τις αντοχές μου με των άλλων. Αν δεν εδοκίμαζα cardio θα επέμενα περισσότερο, αλλά ξέρω με. Αυτού του είδους η άσκηση με εξαντλεί σε βαθμό που δεν είναι υποφερτή. Προτιμώ να κάμνω κάτι που εν μες τα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Leni μου τζαι εσύ μαγνήτης της καταστροφής με τις μάππες; :D Όι ετέλειωσεν,την απόφαση μου την έχω πάρει: ζούμπα με το τηλεσκόπιο που μακριά..χεχε

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Σε καταλαβαίνω, όποτε δικίμασα αερόβια άσκηση, εξαντλούμαι τόσο που κάποτε λυποθυμώ. Το μόνο που είναι ήπιο και αντέχει ο οργανισμος μου είναι πιλάτες και γιόγκα. Τα δικίμασες;

Μάνα είπε...

αν θέλεις γυμναστική γιατί δεν δοκιμάζεις εκτός γυμναστηρίου; τρέξιμο στο πάρκο, περπάτημα. έχω ακούσει κόσμο που νιώθει καλύτερα στη φύση.

Neerie είπε...

mortal combat
ahaha

Ασυγχώρητη είπε...

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ αυτά τα δύο μπορεί να μου ταιριάζουν όντως καλύτερα. Αν αποφασίσω να κάνω τάξη θα τα δοκιμάσω.

Μάνα, πάω και στο πάρκο για περπάτημα και ποδήλατο όταν βαριέμαι το γυμναστήριο. Απλά είπα και εγώ να δοκιμάσω τούτες τις τάξεις που εγίναν της μόδας και δεν μου βγήκε.

Neerie αχαχαχα..όντως! Almost mortal!

drSpock είπε...

Άτε ρε, το body compat είναι καταπληκτικό! Φαντασιώνεσαι ότι απέναντι σου είναι ο διευθυντής/πρώην γκόμενος/ συνάδελφος σου και πάει η μπουνιά σύννεφο :)

Ασυγχώρητη είπε...

Χεχε, ναι εν το κόλπο τούτο λένε. Για να καταλάβεις πόσο violent μπουνιές διώ, η instructor είπε μου κάποια φάση "Έλα δώσε δύναμη, δεν είμαστε σε σχολή μπαλέτου". Άρα λέει και η ΣΜΙΛΙ-ΤΩΡΑ πάμε προς πιλάτες-γιόγκα μεριά.

Oh η λεκτική επαλήθευση είναι "human".