Σάββατο, 5 Ιουλίου 2008

Ένα μασάζ μα τι μασάζ!Είχε λίο καιρό που μια φίλη μου εμάσιετουν μου να πάω να κάμω μασάζ. Όσο παράξενο και αν ακούγεται, εκτός από τις σκόρπιες απόπειρες να μου κάμουν λίον πας τους ώμους οι φίλοι (που εστέφθηκαν με πλήρη αποτυχία αφού αντανακλαστικά εκάθησκα τους την πατσιά), δεν είχα κάμει μέχρι ψες επαγγελματικό μασάζ (όι το επαγγελματικό των 100 λιρών για τα έξτρα υπόψην σας..μην πάει αλλού το πονηρό σας μυαλουδάκι).


Της ιστορίας επροηγήθηκεν ο εξής διάλογος:


Φραπέ στη βεράντα μου με τη φιλενάδα μου...


Εγώ-Εψές πρέπει να ζαοτζοιμήθηκα..Πονώ δαμέ δεξιά που εν ο λαιμός..άσε που επήα να σκουπίσω σήμερα πριν έρτεις τη βεράντα τζαι νομίζω άνοιξεν η μέση μου.. Κοτζιακάρα κανονική στα 26. Η γιαγιά μου αππηά σιηνούιν κόρη τζαι εγώ ένα σκούπισμα τζαι ποφκάλουμαι...


Η φίλη- Κόρη είπα σου σιήλλιες φορές, πήεννε κάμε κανένα μασάζ να χαλαρώσεις. Εγώ έχω το στάνταρ μια φορά το μήνα. Δες το σαν treat for urself, κάτι που εν να σου κάμει καλό στην υγεία στην τελική. Να σου κλείσω ραντεβού στην τάδε.


Ε-Να σου πω την αλήθκεια ρε φιλενάδα , εν τζαι μπορώ πολλήν ώρα να μου μάχουνται πάνω μου.. Δαμέ κομμωτήριο πάω για τη ρίζα τζαι άμμα με λούνει στο λουστήρα η βοηθός, θέλω να την πατσίσω. Γονατά πάνω μου σάννα τζαι εν να μου φκάλει τα μύρα μου.


Φ-Ε σκέφτου πόσην αρνητική ενέργεια έσιεις μέσα σου μάνα μου! Άμα πας το λουστήρα εν αντέχεις πέντε λεπτά!


Ε-Τι αρνητική ενέργεια κόρη μου; Δαμέ κάμνει εφαρμογή την ενέργεια με τον τύπο του Άινστάιν πας τα ζινήσια μου!Αφού γονατά πάνω μου λαλώ σου! Εν πας τον αυχένα μου ούλλα τα 200 γραμμάρια βαφής που μου βάλλει;;;


Φ-Μουρμούρααα.. Απαισιόδοξη..Σφιγμένη φιλενάαας..... Ετέλειωσεν. Θα πιάσω την τάδε να σου κλείσω ραντεβού για μασάζ. Θα πάεις τζαι νύχτα ούτως ώστε μετά που εν να τελειώσεις να έρτεις σπίτι να τζοιμηθείς σαν το πουλούδιν!


Ε-Λαλώ σου εν θέλω!!


Φ-Σιωπή!


Να μεν τα πολυλογούμε.. Έκλεισε μου ραντεβού σε μια κοπέλα που άκουσα και εγώ προσωπικά ότι εν πολλά καλή μασέρ.


Εψές, κατά τις 8 επήα έφτασα στο ινστιτούτο. Την ώρα που έμπαινα έφκαινε μια άλλη κοπέλλα φανερά "χαλαρωμένη" και ανανεωμένη (το ένα της μάτι εκάμμαν παραπάνω που το άλλο), τζαι λέω στον εαυτό μου "Α, τελικά μπορεί όντως ναν καλή ιδέα".


Μπαίνω μέσα, η μασέρ, μια πολύ συμπαθητική και χαμογελαστή κοπέλα, με υποδέχεται. Τα φώτα είναι σβηστά, κεράκια ανάβουν γύρω από τη ξαπλώστρα (εν ξέρω ήνταλως αλλιώς το λαλούν το κρεβατάκι του μασέρ), καίγονται δύο essence sticks (άτε τωρά, εκκλησιά εν πάω γιατί τα λιβανίσματα ανακατώνουν με) και ακούγεται μια εξωτική "χτυπώ πας σε σωλήνες από παμπού" μουσικούδα..


"Ώστε είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις μασάζ", αποκρίνεται με γλυκύτατη σιγανή φωνούλα η κοπελα..τόσο σιγανή,σε σημείο που της εζήτησα 2 φορές να μου ξανακάμει την ίδια ερώτηση.


"Ναι, η φίλη μου επιμένει ότι πρέπει να χαλαρώσω, έχω και κάτι μυικούς πόνους τον τελευταίο καιρό και είπα να δοκιμάσω", αποκρίνομαι.


"Ωραία! Βγάλε τα ρούχα σου, ξάπλωσε και εγώ πάω να κλειδώσω την πόρτα".


Τωρά γιατί τούτη η φράση μου λέει ότι το τι θα ακολουθήσει εν θα είναι μασάζ; Σκεφτείτε το υπό άλλο συγκείμενο επικοινωνίας και θα δείτε... :P


Η μασέρ επιστρέφει στο δωμάτιο και εγώ είμαι έτοιμη!


Ξεκινά από τα πόδια... Φτάνοντας στον πρώτο σύνδεσμο μυών νιώθω ένα οξύτατο πόνο να διαπερνά όλο μου το πόδι..


"ΑΑΑααα!", μου ξεφεύγει η πρώτη κραυγή.


"Χαλάρωσεεε..χαλάρωσεεε..Μη φοβάσαι..είναι φυσιολογικό να πονάς λίγο ώσπου να συνηθίσεις την πίεση..Θα κάνω όσο πιο απαλά γίνεταιιιι", μου λέει με καθησυχαστική φωνή η κοπέλα.. Να την πιστέψω;;;


Τελοσπάντων, το μαρτύριο συνεχίζεται. ΄Ώσπου μου τζίζει θέλω να της κάτσω την κλωτσιά.. Τζαι εκεί που πονώ παραπάνω, ασκεί μου παραπάνω πίεση.. Σφίγγουμαι..σφίγγουμαι να μεν τσιριλλήσω, προσπαθώ να σκέφτουμαι γκέισες να χορεύουν στον ρυθμό της "χτυπώ πας τα παμπού" μουσικής..προσπαθώ να σκεφτώ ότι προφανώς ο πόνος θα διώξει τα πιασίματα του ζαομαξιλαρκού τζαι της σκούπας.. θωρώ τα κεράκια και πιέζω τον εαυτό μου να συγκεντρωθεί στη φλόγα τους.. μυρίζουμαι τα essense sticks και εύχομαι να χασιήσιν πέρκει με πιάσει η μαστούρα τζαι εν νώθω τον πόνο..


Μπορώ να πω ότι στην μια ώρα και ένα τέταρτο μασάζ, η φάση που ένιωσα ότι εχαλάρωσα ήταν όταν ΕΣΤΑΜΑΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΙΦΚΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ.


Την ώρα που ετέλειωσεν η μασέρ, και αφού ένιωθα σαν να με εκλωτσούσαν δέκα ανοματοί σε όλα τα πιθανά μυικά κομμάθκια μου, γυρίζει και τι μου λαλεί:


"Ξέρεις, την ώρα που έκαμα την τελική κίνηση (ζίου ζίτσου) πάνω σου ένιωσα ότι το άγχος σου δεν έφυγε με τη δική μου εκπνοή (!!;;;).. Αλλά πιστεύω είναι επειδή δεν ήρθες καλά προετοιμασμένη και επειδή ήταν η πρώτη σου φορά".. Πάντα με το γλυκό της χαμογελαστό ύφος, μας την έσυρε κανονικά, σαν να μου ελάλεν αν δεν εδούλεψε πάνω σου, δεν φταίμε εμείς!


Anyway ήρτα σπίτι και δεν ήθελα να πέσω.. Νομίζω κάθε άλλο παρά χαλαρή με έκαμε το μασάζ.. Σήμερα το πρωί, σηκώστηκα 10 φορές πιο πιασμένη που τα προχτές και καθώς γράφω αυτό το ποστ,νιώθω πραγματικά ότι είμαι ένας χρησιμοποιημένος σάκος του μποξ. Αν με εδέρναν οι μιτσιοί στον Ύψωνα νομίζω θα ένιωθα λιότερο πόνο...


Υποθέτω, μερικά πράματα δεν κάμνουν για όλους τους ανθρώπους..


Άοοοοουυυυ...


13 σχόλια:

Cake είπε...

Χαχα το έπαθα και εγώ το ίδιο..και σκέφτου ότι εμένα αρέσκει μου τζιόλας να με κάμνουν να πονώ. Έφυα που τον Κινέζο μασέρ (κουνγκ φου φάϊτερ), σσιλλοπιασμένη και στο τέλος επήα χειροπράχτη για να μου περάσει(ήταν τζαι κούκλος τα μαυρογέρημα..ο χειροπράχτης, οϊ ο Κινέζος)

Ασυγχωρητη είπε...

Χαχαχαχα.. Τζαι εγώ cake είμαι ολίγον μαζόχα αλλά όι μιαν ώραν τζαι ένα τέταρτο ξύλο.. Πώς το ανέχεται ο κόσμος.. εν καταλάβω!
Ελπίζω να μεν χρειαστώ χειροπράκτη! (ήταν κούκλος ε;) :P

unshaved bastard. είπε...

νομίζω εφταίαν τα essence sticks.
όργανα του σατανά λέω σου.

Τσαρτελλούι είπε...

Έτσι όπως εθκιέβαζα εκαρτέρουν στο τέλος να δω την ανατροπή, να μας πεις ότι ναι επόνησα πολλά τζείνη την ώρα αλλά τελικά ήταν τέλειο, ήβρα την υγεία μου, έπνασα τζιαι είχα λανθασμένη άποψη για το μασάζ κτλ κτλ..

Εν πειράζει, εδοκίμασες το τζιαι τούτο!

Ασυγχωρητη είπε...

@ unshaved bastard Γενικά η ατμόσφαιρα της εκκλησίας (κεριά, λιβάνια) εν μου πολλοπάει. Ο Εωσφόρος ξανακτυπά.. Απευθείας από την κόλαση: essense sticks devil-vanilla.. Προκαλούν σίγουρο πόνο. Σύντομα κοντά σας.

@ τσαρτελούι Η ώρα είναι 6 και 3΄4 και ακόμα ΠΟΝΩΩΩ.. είπε μου η φίλη μου να του δώσω περιθώριο θκυο μέρες τζαι εν να μου περάσει.. Πρέπει να νιώθεις τύψεις η φτωσιή.. χεχε ..Όντως μια εμπειρία ήταν και αυτή!

Ανώνυμος είπε...

aaxx εξεκίνησα να το δκιαβάζω τζαι λαλώ άτε τωρά θα μας πει ότι εν χανει το μασσάζ...αλλά τίποτε.

μπας τζαι απλά εν σου έκατσε η συγκεκριμένη?

Ασυγχωρητη είπε...

Εν νομίζω ρε Roam.. Εκτός αν έσιει τζαι άλλα είδη μασάζ που περιορίζονται στο χαϊδεμα και σε σποραδικά τσιλληματούθκια, εγώ δεν ξανακάμνω! Η αδερφή μου έχει μιαν άλλη θεωρία: είμαι μυγιάγγικτη. :P

Sike είπε...

*sigh of relief*

νιώθω πολλά βλακάκι που τόσον τζαιρόν Ι WAS FAKING IT - εν έξερα ότι έshει τζι άλλους που φκαίννουν που το μασάζ τζιαι έννεν ανανεωμένοι!

αν και πιστεύω κι εγώ ότι ήσουν αρνητική to begin with :) Έπρεπε να της πεις να φύει τες μυρωθκιές αφού σε πειράζουν, υποτίθεται ότι πρέπει να νιώθεις άνετα και με το περιβάλλον αν θα απολαύσεις τίποτε!

υ.γ. ξέρω αλλόναν πον ημπόρει το λιβάνι!!! + + + + + + + + +

Ασυγχωρητη είπε...

χεχε.. επίσης φκάλω αφρούς μπροστά που τους σταυρούς :P

Sike είπε...

++ + + + + + + + + + ++ + φοβερό foam party man!!! + ++ + + + + ++ + + + + + + + + + + + + + + + + + ++ + + + + + + +

Ασυγχωρητη είπε...

χαχαχα..καλό

Unknown είπε...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Ανώνυμος είπε...

Αχ τρόμαξα τώρα! Έψαχνα να βρω εμπειρίες με μασάζ γιατί κι εγώ έχω κλείσει για αύριο το απόγευμα ένα (λόγω εξεταστικής κ διαβάσματος έχει πιαστεί όλος μου ο αυχένας και φτάνει μέχρι την μέση της πλάτης) και περιμένα να πεις ότι οκ όλα καλά νιώθω χαλαρή και άλλος άνθρωπος και είχε μεγάλο plot twist εντέλει!