Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων



Μετά από ενδελεχή και επιστημονική (μουαχαχα) μελέτη του θέματος αποφάσισα να γράψω λίγα λόγια για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, για τους 9 στους 10 ανθρώπους που λένε το συνηθισμένο "δεν πιστεύω στις προβλέψεις αλλά στα χαρακτηριστικά των ζωδίων λίγο πολύ ναι".


Ισχύουν και για τα τρία φύλα. Αν συναντήσετε κάποια από τα χαρακτηριστικά στον εαυτό σας είναι εντελώς τυχαία και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως και οι προβλέψεις που διαβάζετε πρώτα πρώτα μόλις πάρετε στα χέρια σας περιοδικό ή εφημερίδα.


Κριός: Εγωπαθής και πολυγαμικός που δεν το παραδέχεται. Αργεί πάντα 1 ώρα όπου και να πάει. Μονίμως δεν έχει ψιλά και δεν έχει πρόβλημα να τον κεράσετε. Αγαπά τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους. Αν κάνει παιδιά περνάει πολύ λίγο εώς μηδαμινό χρόνο μαζί τους, εφόσον προτεραιότητα του είναι το εγώ του. Επιλέγει επαγγέλματα "καλλιτεχνικά", χωρίς σταθερό ωράριο, για να βρίσκει εύκολα δικαιολογία να ξενογαμά. Είναι συμπαθητικός (σε όσους δεν έχουν πάει μαζί του) και αντιπαθητικός (σε όσους έχουν πάει και τους έχει φτύσει). Αν βγαίνετε/είσαστε παντρεμένοι με Κριό, βερνικώστε τα (τα κέρατα) ή έχετε έτοιμο το βερνίκι στο σπίτι. Θα του βγει σε κάποια φάση.


Ταύρος: Ερωτευμένος με τον εαυτό του και τον έρωτα (τον εαυτό του πάλι), το ταυράκι θέλει μονίμως δεσμό. Είναι σε γενικές γραμμές πιστός-και στις 25 τελευταίες του σχέσεις. Αρρωστημένα ζηλιάρης και ανασφαλής. Αγαπάει σφόδρα όσους τον αγαπάνε περισσότερο από τον εαυτό τους. Συμπαθητικός γενικά, τις περισσότερες φορές επειδή υποκρίνεται. Πιάνουν τα χέρια των ταύρων οπότε μπορούν να κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού (καθάρισμα, μαγείρεμα). Αν βγαίνετε/είσαστε παντρεμένοι με Ταύρο να είσαστε έτοιμοι να δίνετε εξηγήσεις και να κρύβετε το κινητό σας ανά πάσα στιγμή(ειδικά αν είστε Κριός).


Δίδυμοι: Συναισθηματικά, ανήκουν στην κατηγορία των μονοκύτταρων οργανισμών (κάτι σαν αμοιβάδες). Ασχολούνται συνήθως με υπολογιστές παρά με ανθρώπους, εξού και πολλοί δίδυμοι είναι τεχνικοί υπολογιστών ή προγραμματιστές ή τραπεζικοί υπάλληλοι ή charter accountants. Με την πρώτη ευκαιρία θα σου επιδείξουν τις γνώσεις τους περί παντός επιστητού, ας είναι καλά το google, εφόσον τα βιβλία συνήθως τα βλέπουν σε απόσταση ασφαλείας. Δεν είναι ζηλιάρηδες, "with a gemini, anything goes". Αγαπάνε τα παιδιά τους περισσότερο από το ταίρι τους, εφόσον έχουν την ευκαιρία να παίξουν τον έξυπνο σε κάποιο που τους λατρεύει ανεπιφύλακτα. Αν είστε Κύπριοι Δίδυμοι, θα μείνετε με τους γονείς σας ώσπου να παντρευτείτε, δηλαδή στα 35-36.


Καρκίνοι: Αγαπάνε μια φορά στη ζωή τους, οι γυναίκες συνήθως με τον πρώτο που πάνε (παιδικός φίλος του αδερφού τους) τον παντρεύονται. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι συναισθηματικά, δίνουν την αγάπη τους απλόχερα, φτάνει να μην έχει βρεθεί η πουτάνα/ο μαλάκας που τους πλήγωσε ανεπανόρθωτα την πρώτη φορά, οπότε την πουτσίσατε αν νομίζετε ότι θα σας δώσουν αισθήματα. Οι Καρκίνοι κάνουν λίγους φίλους που τους κρατάνε από το δημοτικό ώσπου να πεθάνουν και έχουν το ίδιο κούρεμα/χρώμα μαλλιών/ κτένισμα για πάνω από 20 χρόνια (οπότε αν περάσατε εφηβεία στα eighies βάρτε ρίγανη). Αν είσαστε άντρες πιθανόν να έχετε μονόφρυδο.


Λέοντες: Ισχυρογνώμονες μέχρι εμετούκλας, θα προτιμούσαν να φάνε σφαίρα στο πόδι παρά να παραδεχθούν ότι έχουν άδικο. Καταπιεστικοί σε όσους μυρίζονται "αδυναμία χαρακτήρος". Αν είναι ωραίοι το ξέρουν και το χρησιμοποιούν, αν δεν είναι, κάνουν τους άλλους να το πιστεύουν. Στην πολυγαμικότητα ανταγωνίζονται τους Κριούς, εκτός αν έχουν ένα ξενέρωτο ωροσκόπο (πχ. Ζυγό) που τους κάνει πιστούς επειδή "δεν είναι δίκαιο απέναντι στν άλλο" να απιστείς. Νομίζουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος υπάρχει για να υπηρετεί την αφεντιά τους, γι'αυτό και δεν διατηρούν φιλίες, αφού σπάνια τους ανέχονται περισσότερο από 3 χρόνια (εκτός αν έχουν φίλο Καρκίνο). Οι Λέοντες αυνανίζονται περισσότερο από όλα τα ζώδια. Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Λέοντα, κουράγιο.


Παρθένοι: The definition of complicated, perfectionist and spastic, κάνουν θαυμάσια ακαδημαϊκή καριέρα. Οι εκφράσεις συναισθημάτων τους μέχρι και τα 40 τους χωράνε σε ένα κουταλάκι του γλυκού, εφόσον είναι πολύ απασχολημένοι με την καριέρα τους ή προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι απασχολημένοι με την καριέρα τους. Κάνουν σεξ με 2 προφυλακτικά και water based λιπαντικό. Σπάνια ειναι υπέρβαροι και κάνουν συχνά γυμναστική. Τελειομανείς σε σημείο ψυχοθεραπευτικής ανάγκης. Πλένουν τα χέρια τους κατά μέσο όρο 20 φορές τη μέρα και ψοφάνε για ενυδάτωση. Αν βγαίνετε με Παρθένο μην ελπίζετε σε γάμο. Αν πάλι παντρευτήκατε Παρθένο, μην ελπίζετε σε τίποτα.


Ζυγοί: Είτε είναι άντρες είτε γυναίκες, βιώνουν επί καθημερινής βάσεως το Προεμμηνορυσιακό Σύνδρομο με όλα τα συμπτώματά του. Δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν από τη ζωή τους ακόμη και μετά από 2-3 παιδιά. Dilemma is their middle name. Να φάω πίτσα με λεπτό ή με παχύ φύλλο; Να δέσω τα κορδόνια ή να τα βάλω μέσα; Να χωρίσω ή να κάνω ακόμη μια προσπάθεια; Ketchup ή μουστάρδα; Το πνεύμα της αντιλογίας, ειδικά όταν μιλούν με τον εαυτό τους μπροστά στον καθρέφτη. Τους αρέσουν τα δίκαια πράματα, για αυτό κόβει πολύ το μάτι τους στη μοιρασιά φαγητών ή ποτών σε ένα πάρτι. Καθόλου καλοί διαχειριστές του χρήματος, ξοδεύουν περισσότερα λεφτά από όλα τα ζώδια μαζί και μετά κλαίγονται ότι χρωστάνε. Τους αρέσουν τα επώνυμα και γκλαμουράτα πράγματα, ακόμη και αν έχουν γεννηθεί από χίππηδες. Είναι σε γενικές γραμμές πιστοί, αν το ανώδυνο συχνό φλερτ δεν θεωρείται απιστία. Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Ζυγό you'd better be rich.


Σκορπιοί: Επτασφράγιστο μυστικό το τι σκέφτονται, ως το πιο μυστήριο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Δεν μπορώ να πω άλλα.


Τοξότες: Άλλο ένα ζώδιο που ξυπνά το πρωί και αναρωτιέται ποιος κοιμάται δίπλα του/που είναι/ γιατί δεν φοράει βρακί. Γι'αυτό άλλωστε λατρεύουν τα ταξίδια και τις αναζητήσεις. Αν έχει ξενέρωτο ωροσκόπο όμως , ή είναι βαθιά θρησκευόμενο άτομο, δεν θυμάται την τελευταία φορά που έκανε σεξ. Ό,τι βάλουν στόχο το πετυχαίνουν, με τη βοήθεια του μπαμπά και της μαμάς πάντοτε, με τους οποίους δεν έχουν πρόβλημα να ζουν εφόσον τους συντηρούν, όταν δεν ταξιδεύουν. Έχουν μανία με τη συλλογή αντικειμένων από τα ταξίδια τους, ειδικά όσων φοριούνται και επιδεικνύονται εύκολα στους άλλους. Έχουν πολλούς φίλους, για να βρίσκουν ένα σπίτι να κοιμούνται όπου και να πάνε. Είναι ή φαίνονται "ψαγμένοι", οπότε μην περιμένετε να σας αγαπήσουν, "όλα είναι στο μυαλό". Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Τοξότες, είναι θαύμα, ειδικά το δεύτερο.


Αιγόκεροι: Θα τους βρείτε στην επεξήγηση των λέξεων/φράσεων "θύμα" , "χαλί να σε πατήσω". Οι κλαμούρηδες του ζωδιακού κύκλου, εφόσον φάνε τις πισώπλατες μαχαιριές που δίνει ο περισσότερος φυσιολογικός κόσμος, είναι πολύ πιθανόν να πάθουν χρόνια κατάθλιψη. Έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και μεθάνε εύκολα. Εφόσον πάψουν να πιστεύουν στους ανθρώπους, όταν στερέψει και η τελευταία σταγόνα αυτοεκτίμησης γίνονται ψυχαναγκαστικοί με τα προσωπικά τους αντικείμενα. Μην αλλάξετε θέση στο σουβέρ ενός Αιγόκερου μετά από χωρισμό. Δίνονται ολοκληρωτικά στις φιλικές τους σχέσεις σε σημείο θυματοποίησης, γι'αυτό και όλοι τους θεωρούν καλούς φίλους και μόλις δώσουν λίγη προσοχή στον εαυτό τους, τους κατηγορούν ως εγωιστές. Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Αιγόκερο, keep some Zanax in the medicine cupboard.


Υδροχόοι: Περπατάνε πάντοτε λες και παίζει μουσική υπόκρουση το "Φοράς τα καλά σου και τα μαύρα γυαλιά σου και έξω τριγυρνάς, πολύ γοητεία και μεγάλη εμπειρία πάντα κουβαλάς". Τους ξέρουν όλοι τους Υδροχόους, γιατί είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και όχι επειδή ψοφάνε να έχουνε την προσοχή και του τελευταίου ανθρώπου που βρίσκεται σε ακτίνα πεντακοσίων μέτρων. Νιώθουν συνεχώς την ανάγκη της επιβεβαίωσης, γι'αυτό πολλές φορές γίνονται πολιτικοί/τραγουδιστές/ηθοποιοί. Είναι μονογαμικοί μόνο εάν πειστούν ότι το ταίρι τους έχει καταλάβει το θείο πλάσμα που έχει στο πλάι του. Δεν κάνουν βαθιές φιλίες με Λέοντες, γιατί δεν χωράνε εύκολα 2 μαυροσακούλες ψώνια σε ένα καρότσι. Ιδεολόγοι συνήθως οι Υδροχόοι, ειδικά όταν έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους. Ξεχνάνε όλες τις ιδεολογίες τους όταν ανταγωνίζονται για κυβερνητική θέση. Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Υδροχόο έχετε τουλάχιστον καλό σεξ.


Ιχθείς: Τι να πει κανείς για τα ψαράκια του ζωδιακού κύκλου. Δεν μαθαίνουνε ποτέ. Παίρνουνε τα μεγαλύτερα αισθηματικά/οικονομικά/επαγγελματικά ρίσκα σε σημείο που να πνίγονται στα ποτάμια δακρύων ή/και στα ζουμιά των κονσέρβων τα οποία τους μείνανε μετά την τελευταία ακρόαση τάλεντ σόου. Οι Ιχθείς, όπως και οι Κριοί, αγαπάνε τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους, ειδικά αν ο τελευταίος τους δεσμός είχε γάτα και τους την άφησε. Αγαπάνε τα μωρά περισσότερο από όλα τα ζώδια γιατί είναι τα μόνα που μιλάνε τη γλώσσα τους. Έχουν πάρα πολλούς γνωστούς παρά φίλους, λόγω χρόνου, εφόσον κάνουν συνήθως 3 δουλειές για να καλύψουν τα σπασμένα. Αν βγαίνετε/είστε παντρεμένοι με Ιχθύ, έχετε τάσεις αυτοκαταστροφής, να το ψάξετε.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι σκορπιος.

Ασυγχώρητη είπε...

Nope!

Unknown είπε...

Εμένα πάντως επέτυχες με τζιαι με το παραπάνω! Πολλά καλή περιγραφή, μπράβο.

Marl3n είπε...

Oh my GOD! Pu to i3eres? ;P Epeses mesa se arketa

Leni είπε...

S'emena epeses telia e3w filenada!
('H prepei na eimai allo zwdio tzai en to 3erw :P)

By the way, i mana mou en tavros alla twra nomizw oti en lewn (pou tes prwtes 2 grammes).

Nomizw paw gia tes provlepseis egw, xexexe

SKonte είπε...

emm esy ta egrapses ayta? i einai ap ayta ta email? konta pesane pantos

Ασυγχώρητη είπε...

Το λοιπόν αγαπητά τέκνα, στους 4 οι 3 ήταν λίγο πολύ ικανοποιημένοι.. Χάνω το μέλλον μου, έπρεπε να πιάνω λεφτά τζαι να γράφω σε περιοδικό. :P

Εγώ προσωπικά διαθέτω χαρακτηριστικά από όλα σχεδόν τα ζώδια..Εγώ είμαι η κύρια μου έμπνευση! Στα 19 μου ήμουν Kαρκίνος, στα 21 μου Υδροχόος και δεν συμμαζεύεται. Μερικές Κυριακές τα πρωινά, μέχρι σήμερα νιώθω απίστευτα Ταυράκι. :P

Diasporos είπε...

Ού δουλειάν! Έππεσες μέσα.

drSpock είπε...

Ε, λοιπόν ναι! Έππεσες μέσα! Να το κάμεις επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

±±±±± ΜΑΛΑΚΕΣ ±±±±±
Εαν εννιά στες δέκα γκόμενες πιστεύκουν στα ζώδια τότε το μόνο που χω να κάμνω είναι να μαθαίνω το ζώδιο τους τζιαι με ποιο ζώδιο πάσην για να το υποδύομαι.
Ναι.. Εννα μου κάμει πολλά πιο εύκολη τη ζωή. Δύσκολο πράμα να πουλάς έρωτα στα τυφλά.

±±±±± SINGLES ±±±±±
Επίσης αν λάβουμε ως δεδομένα τα ζώδια τότε ποιος ο λόγος να γνωριζόμαστε; Εν χρειάζεται... Απλά φανταστείτε..
-Γεια σου!
-Γεια..
-Λέων
-Τοξότης
-μμμμμμ
-ΜΜΜΜΜΜΜΜ
-Lets fuck!

±±±±± ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ±±±±±
Εν και το άλλο...
Κάτι μυξοκλαμμένες κουβέντες που ακούμεν συχνά πυκνά...
Αχ πότε εννα βρω τον ιδανικό άντρα/γυναίκα κτλ κτλ.
Κύπρος: Ηλικίες 15-64:
275,223 άντρες
267,798 γυναίκες
..........Σύμφωνα πάντοτε με τα ζώδια τζιαι την αστρολογία.... Αν κάμουμεν την διαίρεση έχουμεν 22,935 ιδανικούς άντρες για σένα καλή μου φίλη και 22,316 ιδανικές γυναίκες για σέναν κουμπάρε!

Τζιαι τελειώνω με την εξής ερώτηση..
Γιατί να μποϋκοτάρουμεν έτσι σκέδιο τα ζώδια?

Ασυγχώρητη είπε...

Χαχαχαχα! Ζωδιακό παραλλήρυμα ρε braintrap! Πολύ εύστοχη αναλυσούλα!

Ανώνυμος είπε...

e aspoume agxoses me me ton kruo:P

antilopi είπε...

ως σκορπιός, νιώθω λειψή και αδικημένη....!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ...
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΩΝ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το φτυσιμο σε εναν λεοντα πετυχαινει;

Ανώνυμος είπε...

κατάλαβα αμέσως ότι νιώθεις Υδροχόος, το μόνο ζώδιο που δεν καταδίκασες ήταν...