Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ντι Βι Ντι

4 σχόλια:

drSpock είπε...

Μα θέλεις να πεις εγόρασεν το τόσος κόσμος?! Εγώ όσοι ξέρω εκατεβάσαν το ή αντιγράψαν το.

Ασυγχώρητη είπε...

Oh yes! E φαντάζομαι οι τεχνολογικά αναλφάβητοι μεγαλύτεροι σε ηλικία;

Heliotypon είπε...

Σ' όλον τον κόσμο παράγονται χιλιάδες πορνοβίντεο κάθε μέρα. Κι εμείς έχουμε μια προϊστορία σχετικής παραγωγής, όχι τόσο απροκάλυπτης, όσο σε άλλες χώρες, αλλά ακόμα και με γνωστές γυναίκες του θεάτρου και της οθόνης, που έφτιαξαν πορνό, με ντουμπλάρισμα στην εμφάνιση του προσώπου, για να μην αποκαλυφτεί η ταυτότητά τους. Και βρήκαμε, τώρα, ένα παιδί (γιατί παιδί είναι ακόμη), που, φαίνεται, το εκμεταλλεύονται περίεργα κυκλώματα, να το κάνουμε εξιλαστήριο θύμα. Λες και διέπραξε έγκλημα. Την ίδια στιγμή που οι διαπράξαντες χοντρά εγκλήματα καταλήστευσης του ιδρώτα του λαού, είναι στο απυρόβλητο, με φρουρές, πρωθυπουργικές συντάξεις, ασυλία και σχεδιασμένες παραγραφές!

Ασυγχώρητη είπε...

Heliotypon, έχεις δίκιο. Κολλάει πολύ το "εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιννί χτενίζεται".

Αλλά με τι θα ασχοληθούν πρωϊνάδικα-μεσημεριανά και το εικοστετράωρο δελτίο του σταρ; Πώς θα πουλήσει μετοχές η Κοσμοτέ;

Παίζει τώρα η τιβί ειδήσεις σε ελληνικό κανάλι. Μιλάμε για σκληρό πορνό: "Πώς πέρασε τις διακοπές του το ζεύγος Ομπάμα". "Το ειδύλλιο της Τζένιφερ Άνιστον" Και δεν έχω βάλει ακόμη το σταρ να δω τους πρώτους κώλους στις φετινές παραλίες.

Πόσες κρεμάλες μπορούν άραγε να στηθούν έξω από τη Βουλή; Πάνω από 300 σίγουρα.