Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ο Κυπραίος οδηγά με ένα αγγούρι μες τον κώλο του



Ο Κυπραίος οδηγά με ένα αγγούρι μες τον κώλο του. Ναι.


Είσαι πας τα φώτα. Αμπα τζαι επέρασεν 1 δευτερόλεπτο που άψε το πράσινο τζαι εν εξεκίνησες.. αρκέφκει η ορχήστρα που τις πουρούες.


Θέλεις να στρίψεις κάπου τζαι βάλεις το δείκτη μια ώρα πριν τζαι σκέφτεσαι για τον πισινό ΠΟΥ ΟΔΗΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ "εν να μου τη δώκει... εν να μου τη δώκει..." τζαι στρίφκεις. Ο άλλος που φκάλει που τα δόντια του το τρίμμα των μακαρουνιών που έφαε τζαι εν σε πρόσεχε, ή είπαμε έσιει αγγούρι μες τον κώλο του.. παλάρει θέμας νευριασμένα ενώ περνά μιαν τρίχα που τον προφυλακτήρα σου.


Θέλεις να στρίψεις δεξιά και οι απέναντι σου οδηγούν σε δύο λωρίδες. Προχωράς αρκετά μπροστά ώστε να νιώθουν άνετα οι που πίσω σου να σε προσπερνούν από αριστερά τζαι να έσιεις χρόνο να στρίψεις αρκετά έγκαιρα ώστε οι αγγουρόκωλοι να μεν σφίγγουνται τζαι άλλο. Τζαι έρκεται ένας που πρέπει να έσιει ένα μέτρο αγγούρι μες τον κώλο, σε προσπερνά από αριστερά.. μπαίνει μπροστά σου τζαι στρίφκει δεξιά..


Είσαι πας τα φώτα και είναι πράσινο. Έχει ουρά μπροστά. Είσαι πας τη γραμμή. Ανάφκει κόκκινο. Μινίσκεις τζαμέ. Ο πισινός οδηγός θίγεται τζαι σούζει τα σιέρκα του .. ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΕΠΕΡΑΣΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΝΑ ΜΠΗΚΤΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ;


Προς όλους τους οδηγούς που διαβάζοντας τα πιο πάνω είδαν μέρος του εαυτού τους.


Φκάρτε τα αγγουράκια που τον κώλο σας σας παρακαλώ.


Αν βιάζεστε ξεκινάτε μισή ώρα πιο νωρίς από ότι συνήθως.


Τζαι πριν ξιτιμάσετε τη ράτσα κάποιου.. Τσεκάρετε άμπα τζαι εν συγγενής σας.. Στην Κύπρο ζούμε.


7 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Ασυγχώρητη, εγώ θα το ονόμαζα κάλλο στον εγκέφαλο αλλά η δική σου παρομοίωση είναι καλύτερη επειδή εξηγεί και τις στραβοτιμονιές. Μπορεί να μπήκε στραβά βλέπεις :)

Ασυγχώρητη είπε...

εξαρτάται και από το είδος και την ποιότητα του αγγουριού φίλε.. να μεν προχωρήσω σε περαιτέρω ανάλυση γιατί εν θα ξαναφάμε αγγουράκια στις σαλάτες... :P

entelech1a είπε...

Kαλο!
το διαβασαμε στο γραφειο τζαι εγελασαμεν πολλα!

Ασυγχώρητη είπε...

Χεχε.. χαίρομαι που προκαλεί γέλιο το συγκεκριμένο σχόλιο.. γιατί την ώρα που συμβαίνουν τούτα θέλεις να κατεβείς που το αυτοκίνητο τζαι να μπήξεις τις τσιριλλιές..:P

Ανώνυμος είπε...

πολλά ενοχλητικό είναι τζιαι άμα θέλεις να φκεις που το αλτ σε δρόμο με κίνηση τζιαι παίζουν σου πουρού οι πισινοί σου όποτε νομίζουν πως είχες ευκαιρία να περάσεις τζιαι εν επέρασες. Άφησμε μάνα μου να σκεφτώ την ασφάλεια μου τζιαι να φκω όποτε θέλω. wraio blog:)

Ασυγχώρητη είπε...

:) καλά ..μερικές φορές νομίζω μπορώ να γράψω τόμους κυπριακής οδικής συμπεριφοράς... thanx για το σχόλιο idiotropws.. nice blog urself!

Orestis Tringides είπε...

Έσιει κάτι Κυπραίους οδηγούς που 'εν έχουν υπόθεση ρε γμτ... Τσιαι φυσικά η γαδαρωσύνη τους δεν περιορίζεται μόνο στο οδήγημα (με όλο το σέβας στα συμπαθή και φιλικά τετράποδα)