Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας




Σχεδόν.. δεν είναι ακριβώς της διπλανής πόρτας, είναι της μεζονέτας που βρίσκεται κοντά στην πολυκατοικία που μένω. Και συγκεκριμένα, σχεδόν κάτω από τα παράθυρα του υπνοδωματίου μου.


Το ζευγάρι αυτό, από τότε που εμετακόμισα στη συγκεκριμένη γειτονιά, με ξυπνά σχεδόν κάθε πρωί. Έχει σχεδόν 3 χρόνια. Το χειμώνα με ξυπνά τα Σαββατοκυρίακα κατά της 9, τις καθημερινές εν τους προλαβαίνω γιατί κατά τις 6 και μισή φεύγω από το σπίτι.. Το καλοκαίρι που είμαι σπίτι, με ξυπνά κατά της 7 μισή.


Δεν με ξυπνούν οργασμοί παθιασμένου έρωτα.


Δεν με ξυπνά το μιξεράκι που φτιάχνει τον καφέ τους.


Δεν με ξυπνά το κλάμα των μωρών τους.


Με ξυπνούν οι παουρκές τους, οι φωνές τους. Συγκεκριμένα η τσιρικτή φαουσιασμένη φωνή της κυρίας και ο μπάσος παουρμοβρυχηθμός του κυρίου. Την πρώτη φορά που με εξυπνήσαν έπαθα σοκ. Ενόμιζα κάποιον εσφάξαν, εγίνηκε φονικό στη γειτονιά λαλώ..ακόμα εν ήρτα.


Μερικοί λόγοι για την πρωινή χορωδία του τρόμου, που επρόλαβα να συλλάβω αυτά τα τρία χρόνια, πριν κλείσω τα παντζούρια και βάλω το μαξιλάρι πάνω στην κκελέ μου: "γιατί έβαλες λάστιχο να ποτίσεις τωρά" ,"γιατί εν ταράσσεις το αυτοκίνητο εσύ;", "γιατί έφαες την ατζία του ψωμιού;".. και γενικά ΑΦΟΡΜΗ ΒΟΗΘΑ. Ο καυγάς για τον ίδιο λόγο μπορεί να διαρκέσει από 5 λεπτά μέχρι 2 ώρες! ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΡΕΞΕΩΣ.


Εσκέφτηκα πολλές φορές να ανοίξω το παράθυρο και να τους πω να ΦΚΑΛΟΥΝ ΦΑΟΥΣΑ, αλλά εν το έκαμνα, γιατι τα μωρά τους ήταν παρόντα σε όλους τους καυγάδες σχεδόν, και ετσιρηλλούσαν και εκλαίαν στο background. Ελυπούμουν τα, να ακούν ακόμα ένα πελλό να παουρίζει. (Εκάλεσα μια φορά το 1440 για τη βία στην οικογένεια αλλά η κοπέλα είπε μου ότι πρέπει να κάμω καταγγελία στην αστυνομία, εάν νομίζω ότι τα μωρά είναι θύματα βίας. Είπα της μπορεί να μεννεν σωματική η βία, αλλά καλύτερα να σε δέρνουν παρά να ακούεις έτσι τσιριλλιές.. Είπε μου ότι δυστυχώς που τη θέση της εν μπορεί να βοηθήσει προς το παρόν. Ερώτησα ένα γνωστό μου και είπε μου σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει ναν επώνυμη η καταγγελία στην αστυνομία.Anyway..


Σήμερα όμως, προφανώς ο νέος ένοικος της πολυκατοικίας (ήρθε πριν 2 μήνες), δεν άντεξε! Έτσι λίγο μετά την έναρξη της χορωδίας του τρόμου, άκουσα μια φωνή να συμπληρώνει:


"ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ. ΕΚΑΜΕΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ! ΦΚΑΡΤΕ ΦΑΟΥΣΑ ΠΑΟΥΡΜΟΣΙΗΣΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΖΑΙ ΜΕΣ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ. ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ε ΑΧΡΗΣΤΟΙ! ΑΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΕΝ ΝΑ ΕΡΤΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ... ΧΩΡΙΣΤΕ ΝΑ ΠΝΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑΝ!"


Αν τον εύρω σήμερα τον συγκεκριμένο ένοικο θα του πω: "Respect".


Εν ξέρω κατά πόσον εν να πιάει τόπο η αντίδρασή του, πάντως αν με ξαναξυπνήσουν εν να αρκέψω εγώ τούτη τη φορά.


Οι απέναντι μου είπαν μου κάτι ψιλές ότι εκαλέσαν αστυνομία 2 φορές...


Τώρα να δούμεν...


Ούφφου! Εσείς εν να αντέχετε τόσο καιρό;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παναγία μου ίντα σπαστικούς ανθρώπους έχει ο κόσμος...και τώρα να δείς που τούτοι μπορεί τζαι να μεν μπόρουν ο ένας δίχα τον άλλο..Ξέρεις οι παουρκές του άλλου δίνουν νόημα και αξία στη ζωή τους.

Εγώ αν ήμουν στην πολυκατοικία σας ήταν να αντιδράσω που τον πρώτο μήνα όπως αντέδρασε ο γείτονας σου, ε μα σόρυ, εννα σπάσει το πλάσμα??

υ.γ Πίστεψε με..εν καλλίττερα να σε ξυπνούν παουρκές, αντί για οργασμούς που σου τρυπούν τα αυτιά (Ε τζιαμέ αντρέπουμουν τζαι γω να κάμω παρατήρηση..τι να πείς? σας παρακαλώ όπως γαμιέστε αθόρυβα?)

Ασυγχώρητη είπε...

χαχαχα.. τουλάχιστον περνούν καλά εκείνοι! Ρε ειλικρινά εν μπορείς να φανταστείς πόσο σπαστικό είναι... ο καλός μου λαλεί ότι έχω υπομονή γαδάρου τόσα χρόνια να μεν τους πω να φκάλουν μαύρη... Τζαι πως εν να τους πω τι εν να καταλάβω; Άτε εννα προσέχουν λίες μέρες, μετά πάλε εν να αρκέψουν! Εν αντρέπουνται τίποτε! Πέρκει ο γείτονας ο άλλος τηρήσει την υπόσχεση τζαι πάει να τους κάμει μαύρους την επόμενη φορά..

Ανώνυμος είπε...

@cake

:) aman oi paourkes dioun nohma sth zwh, skeftou na dertoun tziolas.. lol... prepi na en full erotevmenoi toutoi

Sike είπε...

άψογος ο νέος γείτος! εμπνευστείτε τώρα και οι υπόλοιποι και κάμετε τους ούλλοι που μιαν παρατήρηση πέρκι ησυχάσοπυν λλίο (έστω για λλίες ημέρες, βλάφτει; κάμνεις τζιαι χάρη των μωρών)

επίσης, με το να μην μιλά κανένας, πώς περιμένετε να συνειδητοποιήσουν ότι ενοχλούν; Εν νομίζω να έχουν τζιαι ώρα να μυριστούν τα νύshια τους άμα μαλώνουν ούλλη μέρα!

ενηγουέη, μπράβο υπομονήν...

Ασυγχώρητη είπε...

χεχεχε.. Πάντως σήμερα εν άκουσα τίποτε. sike dear εκάμαν τους παρατήρηση και παλιά, αλλά φαντάζουμαι εν ήταν τόσο έντονη όσο του νέου γείτου. Εκαλέσαν και αστυνομία. Εν δρώνει το φτιν τους προφανώς. Εν να σας δώκω update για τη δική μου αντίδραση την επόμενη φορά :P

Ανώνυμος είπε...

Egw ena mesimeri epiasa to lastixo tziai epitoun tous mes ta parathirka gia na ta kleisoun na akougontai pio ligo. Poses fores na tous kamo paratirisi.Efasin to mpougeloma tziai isixasasin(Palies kales epoxes otan epitousamen nero me to lastixo...ti thimithika tora...)

En iparxei xeirotero pragma apo politekni oikogeneia me iperprostateftiki mana pou tous vaonnei oullous mes to saloni (o megaliteros 7 xronon) na paourizoun. I na thoreis mia tenia kai stin pio krisimi ataka na perna poksw motora. Mpieis tou to eksost tziamai pou kserei i oi? .

Esy pros to paron vale to radio sto parathiro sti diapaswn se oers koinis isixias kai otan sou kanoun paratirisi pe tous @aaaaaaaa inta egw akouw sas na shizeste pou to xarama! tziamai! na mathete!
an feroun tin astinomia pekse ton pello i tilefona tou pellou poukatw. Mporei na einai i arxi enos megalou erota!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με έκαμες και έσκασα στα γέλια! Τουλάχιστον έμαθα τα νέα σου και πώς περνάς τώρα το καλοκαίρι. Φιλιά. Zigi.

Ανώνυμος είπε...

Άμαν,ηλεκτρίζουν με έτσι ανθρώποι!!αν είχα τους συγκεκριμένους για γείτονες θα τους επατσάρκαζα,εν μου εγλιτώναν!!

Ανώνυμος είπε...

έυχαριστώ την μητέρα μου και τον πατέρα μου που έκτισαν σπίτι.

επίσης ευχαριστώ τους εγγλέζους που εν μουγγοί τζαι εν ακούω τίποτε στο διαμέρισμα του Λονδίνου.

Respect indeed to the new neighbour. Τζεραστου φραπέ!

Ασυγχώρητη είπε...

At anonymous number 1.. ενδιαφέρουσα η τεχνική του λάστιχου.. εγώ εσκέφτηκα το αλεύρι.. :P ο πελλός που κάτω εμετακόμισε με γυναίκα και σκυλί! and i am already in love dear but thaanx! :P

At anonymous 2 Zigi rulez!!!

At Roam: Dear!!! Εν που τα διπλανά σπίτια που εν οι γείτονες! Και οι γείτονες μιας βίλας 500τετραγωνικών πιο κάτω που την πολυκατοικία πάλε ακουν τους!! Πάντως οι εγγλέζοι εν όντως ήσυχοι.. τις τελευταίες τρεις μέρες ήμουν σε ξενοδοχείο και δεν τους ένιωσα.. μόνο μιαν οικογένεια κυπραίων που ήρτεν για μια μερούλα έδειξεν το νου της..τυχαίο; :P

Ασυγχώρητη είπε...

@ rose18 Θέλεις να ερτεις λίες μέρες ποδά;; :P

SKonte είπε...

παουρμο..τι;