Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Καλοκαιρινές διακοπές φορ έβαρ μαν!

Έχουμεν και λέμε...

Παλιά Επίδαυρος απογευματάκι, απολαύσαμεν θέα και μια βάφλα με νουτέλλα και καρύδια.


Στο Νααααύπλιο... (δαμέ, γύρω στις δύο, μες τον λαλλαόπηρον, ήπιαμεν ένα pint Amstel ΤΣΑΚΡΗΝ με τον φάδερ ημών..ωωωχχ)

Παλαιός Παντελεήμονας Πλαταμώνα, πλατεία, κάτω από τα κλήματα ήπιαμεν κόκκινο κρασί ημίγλυκον...Παλαιού συνέχεια-μέσα από τις κεραμοσκεπές των πετρόκτιστων να προβάλει η θάλασσααα...Παλαιού συνέχεια-Πλατεία, στα δεξιά εκκλησιά και ελληνική σημαία (στάντααααρ)...Παλαιός Παντελεήμονας (ναι εν η τελευταία φωτό τούτη)... νομίζω εν τσαρτελλούθκια τζείνα τα λουλουδάκια;
Ο ομορφούλης "καταρράχτης" του Ενιπέα στο Λιτόχωρο (κατουροπηγούλα με πράσινα βουρβουλονεράκια)


Άμορφη Θεσσαλονίκη, Νυφίτσα του Θερμαϊκού, που λέει ο θείος Τζίμης, μετά από καλοκαιρινό απογευματινό μπουρίνι (μόλις επήα εννοείται έβρεξεν!). Τέλεια έννεν;

Πάττιχος κυπριακός, παγωτό Πυργά τζαι στο βάθος βάθος δούκισσα, στο σπίτι αγαπημένης εκ Λεμεσού φιλενάδας.
And last but not least.. ΤΡΙΓΩΝΑΑΑΑΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ. Μιάμμι μιάμμι μιάμμι ΜΙΑΜΜΜ!Αλλά τούτα εφάμεν τα Πρωταρά. Καμία σύγκριση με τζείνο που έφαα στη Ναυαρίνου φυσικά. Ήτο αδύνατο να το φκάλω φωτογραφία αφού παρολίγο να φάω και τα δαχτύλια μου τρώγοντας το.
Αξέχαστα Highlights χωρίς φωτογραφίες:
  • Το ιερόν φρέδον (freddo) που το τιμήσαμε δεόντως εφέτος.
  • Το νερό της παραλίας στους Νέους Πόρους Πιερίας που δεν έλεγε να ζεσταθεί και με έκαμε να λαχανιάζω και να ρουθουνίζω σαν τον Scrat με το βελανίδι που το Ice Age.
  • Οι μεγάλοι περίπατοι σε χωματσιές, χογλακόροτσους, άσφαλτο, άμμο, ανηφόρες και κατηφόρες με τα flip flop μου τα οποία δεν λένε να λύσουν.

Ναι ναι, ήταν υπέροχες αυτές οι διακοπές.


Αγαπητά μου τέκνα, σήμερον, την τελευταία μέρα του Αυγούστου, νομίζω μπορώ να πω ότι ετέλειωσεν ο γυρός, οι εκδρομές, τα ταξίδια (έχουμεν ακόμα μια βδομάδα τζαι κάτι σαββατοκυρίακα του Σεπτέμβρη βέβαια). Oh well, until next summer.. Πάω να κάμω laminate κάτι εικόνες για την πινακίδα της τάξης... Ούφφου, σνιφ.


9 σχόλια:

ρίτσα είπε...

πανεμορφα!

τα λουλουδάκια εν πετούνιες

αχ τρίγωνα θεσαλλονίκης, ετρέξαν τα σάλια μου. τζιαι γω τζιήνα που έφαα στην κύπρο καμιά σχέση

Sike είπε...

χεχ, καλήν επάνοδο.... να σου πω τζιαι κάτι να κιστήσεις; εγώ του χρόνου εννα ξαναπάω δου.. α σόρρυ, ενόμισα είπες 'ναι'.


(τρόπος του λέγειν το να κιστήσεις... έτο, αυτοπαρηορκούμαι)

Eólica είπε...

"με έκαμε να λαχανιάζω και να ρουθουνίζω σαν τον Scrat με το βελανίδι που το Ice Age.
χεχεχεχε
Πολλά ωραίες ακούουνται οι διακοπές σου!
Χάτε τζιαι καλό σιειμώνα!

Διάσπορος είπε...

Πολλά ωραίους τόπους επήες.

Άτε, καλήν αρχή. Εν κολλημένα τα γρανάζια μας ούλλους αλλά αυτά έχει το καλοκαίρι. Εννα σκέφτεσαι τες εικόνες τούτες τζιαι να μιλάς με ενθουσιασμό των μωρών σε λλίες μέρες.

Ασυγχωρητη είπε...

Ρίτσα ευχαριστώ για την πληροφορία για τα λουλουδάκια. Τα τρίγωνα μου ενεργοποιούν τους σιελογόνους αδένες όλες τις ώρες της μέρας.

Sike χαχαχα! Κιστώ κιστώ λίιιον. Πάντως διασκέδαστο όσο μπορείς μάνα μου! Νο γουορκ μαν φορ ουάν γίαρ μαν(even with a baaaby)!

Eolica καλό χειμώνα και καλές δουλειές!!!

Διάσπορε μπορώ να πω ότι ήταν οι καλύτερες διακοπές μου μέχρι σήμερα! Μόνο η πιστωτική μου θα σου πει διαφορετικά..Μουαχαχα.. Έχω τες φωτό τούτες πας το κινητό, όποτε με πιάνει η βλαγγάρα τζαι θέλω να χτυπήσω το κεφάλι στον τοίχο να τις θωρώ τζαι να αγαλιάζουμαι..χιχιχι

Καλή αρχή σε όλους παιδιά! Τις φιλούρες μου!

Άθεος είπε...

Και μου’ λεγε ο φίλος μου ο Πάνος, ο θεσσαλονικιός: Πάμε στον Παλαιό Παντελεήμονα του Πλαταμώνα που έχει κόκκινο καλό κρασί ημίγλυκο...
Τίποτα εγώ!
Νάσαι καλά Ασυγχώρητη, που μας επισκέφτηκες.
Και του χρόνου!

Ασυγχωρητη είπε...

:)) Άθεε να τον ακούς άλλη φορά τον θεσσαλονικιό...Χιχιχι.

Πάντως έχετε υπέροχους τόπους εκεί! Άντε την επόμενη φορά να το πιούμε παρεϊτσα το ημίγλυκο!! Και στα δικά μας μέρη κάποια στιγμή!

Ανορθόδοξος είπε...

Βλέπω καλά τα περάσατε στην Ελλαδίτσα μας! Άντε καλή συνέχεια διακοπών στην Εξωτική Κύπρο! (εσείς θα κάνετε ακόμα μπάνια κι εμείς θα φοράμε κασκόλ και αδιάβροχα όπως βλέπω...)

Ασυγχωρητη είπε...

Αχχ Ανορθόδοξε σήμερα ετοιμαζόμασταν να πάμε για μπανάκι και άρχισε να βρέχει..και μετά τη μπόρα έκανε ένα μίνι καύσωνα.. Τροπικό κλίμα στην εξωτική Κύπρο! ΤΡΟΠΙΚΟ...

Καλά να περνάτε! Άντε σας περιμένω στην ε-ξωτική νήσον μας! ;)