Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Κλάτσες

Έχω πολλά θέματα που με απασχολούν τον τελευταίο καιρό τζαι λόγω διαφόρων συγκυριών εν είχα ώρα να μοιραστώ το φιλοσοφικό μου οίστρο στο μπλογκ.

Έναν από αυτά είναι το θέμα της κλάτσας.

Ήταν είναι και θα είναι ένα μαρτύριο για μένα να ταιρκάζω τις κλάτσες.

Στάνταρ εν να ππέσουν οι μισές μες τη μια πλύση τζαι η άλλες μες την άλλη τζαι εν να έσιεις παράταιρες σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Τζαι ώσπου να συναχτούν μαζί ούλλες;

Μια φορά έφαα τους τόπους να εύρω το ταίρι μιας ριγέ μωβ κλάτσας. Λαλώ δε γίνεται ρε κουμπάρε επλύναμεν ούλλα του ρούχα να μεν την ταιρκάζω. Τίποτε όμως, το ταίρι της κλάτσας της μωβ της ριγέ άφαντο. Ώσπου μιαν ημέραν φκάλλει μου ένα σημαδούιν το πλυντήριο να τσιεκκάρω το φίλτρο. Ναι κύριε μου, ετράβησεν την το φίλτρο του πλυντηρίου. Ούτε η χούβερ όγδοης γενιάς! Μα μιλούμεν για κλάτσαν, όι κανένα σελίνι.

Βάλμου ρε κουμπάρε να σου διπλώσω 6000 βρατζιά τζαι σώβρακα. Βάρμε να σου σιδερώσω πλισέ φούστα.

Μεν με βάλεις να σου διπλώνω κλάτσες!

Τζείνη η κατάσταση όπου γυρεύκω κάτι που μπορεί να μεν υπάρχει (όπως το ταίρι της συγκεκριμένης κλάτσας στη συγκεκριμένη πλύση) είναι από τα χειρότερά μου. Είναι σαν κάτι όνειρα που θωρείς ότι είσαι σχολείο τζαι ξιάννεις τη κασετίνα σου τζαι στρέφεσαι σπίτι να την πιάσεις τζαι πάλε ξιάννεις την τζαι ξαναστρέφεσαι τζαι πάλε εν την πιάνεις. Εφιάλτης κανονικός.

Έχω ένα πανιούιν που σύρνω πάντα μέσα τις κλάτσες που βαρκούμαι να ταιρκάσω τζαι να διπλώσω. Σήμερα που του έσυρα την καινούρια πλύση χαζίριν να μου τες σύρει πίσω. Έφτασεν και αυτό στα όρια του.

Λαλώ του άντρα του διαμερίσματος:

Ασ:-Άτε, ήγκικεν εκείνη η ώρα..ακόμα λίον εν να βουρούν πας τα πόθκια μας να φορηθούν μόνες τους οι κλάτσες, πρέπει να τις διπλώσουμε.
Αν: -Άτε ρε αγάπη διπλώνουμεν τες αύριο.
Ασ: -Ρε μωρό μου αν δεν τες διπλώσουμε τωρά δεν θα τις διπλώσουμε ποττέ. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΛΑΤΣΕΣ ΜΑΖΙΙΙ!! ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΤΣΑΣ. ΕΣΥ ΕΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥΥΥ (τραγουδιστά).

Στεκούμαστε πάνω που το πανιούιν.

Κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον.

Καθούμαστε τζαι βάλουμεν το πανιούιν μες τη μέση του καναπέ.

Ασ:-Γαμώτο κέρατό μου πρέπει να πιάνουμε παραπάνω χρωματιστές κλάτσες.
Αν:-Ή τις ίδιες μαύρες, την ίδια ακριβώς μάρκα, το ίδιο ακριβώς μέγεθος.
Ασ:-Μα άδε τες τούτες, εν τζαι οι θκυο του νεξτ, η μια εν πιο ξεθωριασμένη που την άλλη. Ούφφου.
Αν:-What the fuck τούτη εν βρεμένη ακόμα.
Ασ:- Καλάν ρε κουμπάρε, είναι δυνατόν να εμείναν μες τα άπλυτα ΟΥΛΛΑ τα ταίρκα των χρωματιστών;

Διπλώνουμε 3-4 ζευγάρια.

Αν:-Ρε αγάπη άτε, πάω να μαζέψω τα χτεσινά ρούχα που την απλώστραν τζαι συνέχισε.
Ασ:-Μα σοβαρομιλάς; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μεν με αφήνεις μόνη μου με τις κλάτσες.
Αν:- Εν να τα καταφέρεις. Έχω σου εμπιστοσύνηηηηηη (Ενώ βουρά τζαι φέφκει).

Οκ socks. Ιt's either my way or the dustpin.

Until the next πλύση.

Πάμε να δούμε Ντέξτερ τωρά!

12 σχόλια:

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Τουλαχιστον εν σου αρνηθηκε να σε βοηθησει να τις δυπλωσει. Εγω το προβλημα με τις κλατσες έχω το με τις ασπρες των κορων που καποτε μπαινουν σε ´αλλη πλυση τζαι εχω τες σε διαφορες αποχρωσεις του σχεδον λευκου τζαι εν ταιρκαζουνται μετα.

Νομιζω ολες το παθαινουμε και οντως ειναι εκνευριστικο!

Moonlight είπε...

ρε φέρνετε μου τες να σας τες διπλώνω εγώ τζαι να μου σιδερώνετε.
δέχεσαι;

Rosa Damascena είπε...

Αααα μπράβο που βλέπεις Dexter. Θα διπλώσω κλάτσες βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο!!!!! :D

Sike είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Sike είπε...

"Καλάν ρε κουμπάρε, είναι δυνατόν να εμείναν μες τα άπλυτα ΟΥΛΛΑ τα ταίρκα των χρωματιστών;"

AΣΠΟΥΜΕΝ ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ.

Ζηλεύκω που έshεις, όπως φαίνεται, την κατανόηση και στήριξη του χάσπα σου πας τούντο θέμα. Εμένα θεωρεί ότι εν ΕΓΩ που τες εφαράντζιησα τζι ότι είμαι αχαμάκκισσα. Πόψε θα του δείξω το ποστ σου. Στο μεταξύ, γράψετε τζι άλλοι ότι έshετε το ίδιο πρόβλημα πέρκι τον πείσω ότι εν παγκόσμιο ανεξήγητο φαινόμενο.

Invictus είπε...

Πόθθεν κατεβάζουμε την αίτηση εγγραφής μέλους στον ΣΙΕΚ (Σύλλογο Ιδιοκτητών Εξαφανισμένων Κλατσών)?

Τεταλαιπωρημένος μονοταίρης

http://oilaomon.blogspot.com/2011/10/sock-quest.html

Ασυγχώρητη είπε...

Σμιλί τώρα ευτυχώς εμείς έχουμε μετρημένες άσπρες! Αμμάναμου τζαι είμαστε θκυο ακόμα, τζαι θωρώ στο μέλλον ΒΟΥΝΑΡΚΑ να κατευθύνονται απειλητικά προς το μέρος μου.

Moonlight να φανταστείς σιδερώνω μόνο τα καλά μου ρούχα which is like..not a lot. Τα υπόλοιπα απλώνω τα και διπλώνω τα ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ για να μεν θέλουν σιδέρωμα.. :P Αν είσαι τζαι εσύ έτσι δέχουμαι!!

Rosa Damasscena ευτυχώς που έχουμε και τον Dexter μετά το δίπλωμα να χαιρόμαστε!!

Sike, ευτυχώς μοιραζόμαστε τις περισσότερες από τις δουλειές του σπιθκιού με τον άντρα. Εν σημαίνει βέβαια ότι ΟΛΕΣ γίνονται χωρίς την εύθυμη και προμελετημένη ΝΥΞΗ προς το αρσενικό, πχ. να του τραγουδώ αυτοσχέδια τραγούδια, να τον προειδοποιώ ότι γυρεύκουν τον οι ττόροι και τα αδίπλωτα σεντόνια να τον λιτσάρουν κτλ ή απλά να αρκέψω να λαλώ "ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΛΥΣΕΣ ΠΑΣ ΤΖΕΙΝΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ". Εν έχω παράπονο όμως γενικά. Βάλουμε τζαι οι θκυο πλυντήρια οπότε η ευθύνη της αταίρκαστης-φαρατζισμένης κλάτσας βαραίνει και τους δύο μας! Απλά μπορεί ο χάσπας να παρετά πιο εύκολα το quest. Χάσπα της Σάικ αν διαβάζεις ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, χρειαζόμαστε τη συνεισφορά σας για τη μείωση της αταίρκαστης κλάτσας, και ΙΣΩΣ, λέγω ίσως την εξαφάνισή της.

Invictus τεταλαιπωρημένε!! Χαχαχα! Ετοίμασε τα σχετικά έγγραφα τζαι εγώ είμαι μέσα!

Eólica είπε...

Το να βλέπεις Ντέξτερ την ώρα που διπλώνεις κλάτσες για να περνά πιο ευχάριστα και δημιουργικά η ώρα; Όι;
Κι εγώ συμπάσχω, ειδικά τούτο το η μια πιο ξεθωρκασμένη που την άλλη γκρρρρρρρρ. Εγω διώ τες του Πέιπ να τες διπλώνει. Εν η δουλειά του. Σαν κάθεται πας τον καναπέ, τσουπ, σιονώνω του μια σίκλα κλάτσες που πάνω του, ας τολμήσει να πει τίποτε! Αλλά ας εν καλά, τζι εμένα βοηθά γενικά, βάλλει πλυντήρια, μαζεύκει ρούχα (εντάξει, η αναλογία είναι ένα προς 7 με τη συχνότητα που τις μαζεύκω εγώ αλλά τζιαι πάλαι, εγώ εν δουλεύκω τα πρωινά, είμαι σπίτι).
Word verification: andle! Όπως: I ca(i)n't andle it man!

Ασυγχώρητη είπε...

Eolica μου όταν βλέπω Dexter ή House πάω που πριν στην τουαλέττα για να μεν υπάρχει περίπτωση να κάμω pause πάνω που τρία δευτερόλεπτα, ΟΙ να διπλώνω το δαίμονα των ποθκιών την ίδιαν ώρα :D Ααα αρέσκεις μου πολλά με το sock toss. Έτσι έτσι, ξεκινούμε με τις κλάτσες. Αύριο εν να θέλουν τζαι κοπελλούθκια, να συνηθίζουν στην ιδέα ότι εν εξίσου υπεύθυνοι για το "εντονότερο" νoiκοτζυρκόν του σπιθκιού..

Ανώνυμος είπε...

τζιαι μένα φακκά μου!! της μάμας μου πάντως περνά της.. 5 λεπτά βρίσκει τες.. εγώ να κάτσω με τις ώρες εν ούλλες πολλά παρόμοιες γαμώ το!

Rania είπε...

αγοράζεις μαύρες σκέττες 10 ζευγάρια τα ίδια για να μεν προσπαθείς μετά to match them!

πάντως απ'οτι φαίνεται υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τες κλάτσες στην blogόσφαιρα!

Leni είπε...

Έχει κάτι κλιππούθκια για να τες ζευκαρώνεις πριν να τες βάλλεις στα άπλυτα. Δοκίμασ'τα!